08 august 2014

DIY // dekoration med ansigt


En ferie hos farmor og farfar, har vores ældste datter været så heldig at få - imens kunne jeg ikke dy mig for at lave en smule på hendes værelse. Jeg har for længe længe siden, set den skønneste "platte", med et fint ansigt, men hvor og hvordan jeg kunne få fingrene i den (eller det, eller hvad det var?), husker jeg ikke. Derfor blev der lavet en nemt og bekvemt på et stykke tykt pap.

Billederne taler absolut for sig selv - at nævne er dog, at jeg har sat det op med sticky tack, elefantsnot eller lærertyggegummi, kald det hvad du vil: men en lille masse, som kan klæbe uden at ødelægge.

Ansigtet minder en smule om de lækre Donna Wilson tallerkner, som jeg er ellevild med!

Her er den meget billedligt talte DIY på et fint ansigt, med rødt hår og et skørt udtryk som kan betyde hvad end du ønsker.8 Comments so far

 1. Hvor er det fint - og lige til at gå til for folk som mig som ikke er den store tegner :-) Tak fordi du deler!

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig nem - og med mulighed for at udforske lidt :-)

   Slet
 2. Så fint et billed og smukt værelse hun har fået sig :0)

  SvarSlet
 3. Nøj, hvor er den fin og passer perfekt til det flotte børneværelse. Virkelig god og billig måde, at få noget sødt hængt op på væggen. Jeg kan forestille mig, at man sagtens ville kunne lave ansigtet i forskellige versioner - og måske som en dreng til drengeværelset. Så er jeg jo også glad for at det er så simpelt et projekt at gå til! Tak for tippet!

  SvarSlet