01 august 2014

Fødselsdagsønsker / 3 års fødselsdag


Det er hektisk, det er propfyldt, det stakkels værelse, og alligevel skal de da liiiige have et par ting, de små, når fødselsdagen er nået! Den lille laks fylder snart 3 år og her vil jeg forsøge at få stykket lidt ønsker sammen. Måske endda nogle gode anderledes nogen, end al det der plejer at blive ønsket.

3 år er svært. Herhjemme hungres der efter at lege med storesøsters Barbie'r - og så synes jeg alligevel at Lille Pi er for lille til at lege med Barbie - endnu. Så dét får hun ikke af os.

Tilgengæld er der så meget andet godt, så her kommer de ting  (som jo egentlig vist nok er mig, der ønsker sig, at Pixie får det).

1. Rystekugle med glimmer OG lys (dét vil blive en succes!).

2. Teater og hånddukker, i massevis! Jeg kan kun forestille mig mange timers leg - også med de voksne som forvrænger stemmer og ter sig tosset :-)

3. Slangen fra Ferm Living (Mr. Snake - meget opfindsomt navn), kunne godt bruges i kanten af sengen - også selvom putten fylder hele 3 år.


4. Det fineste bagesæt og bagemaskine jeg har set!

5. Puslespil er altid godt, og det her med årstiderne fra Djeco, må gerne være en del af samlingen.


6. Radio Flyer løbehjul - storesøster har et Razor løbehjul og misundelsen basker ud af øjnene på hende den mindste. Det 3-hjulede løbehjul her, ville nok kunne hjælpe lidt til, når der bliver kørt "ræs" op og ned af vejen. Med hjelm (de her Egg er vildt seje, det kunne også være et ønske).

7. Vi overvejer meget stærkt, at give et kamera til Pi. Spørgsmålet er så bare HVILKET. Vi er så vilde med det seje Instax kamera, hvor der kommer ÆGTE fotos ud af - men vi kan også forestille os, at det bliver meget dyrt i længden, når nu Pixie går amok i at tage billeder af Baby Borns numse - eller andet vi nok ikke vil falde i svimer over.

Det lækre Hell(o) Kitty er måske noget bedre, da det er digitalt og muligheden for at slette fotos findes! Prismæssigt er det også ganske i orden.

Har du et par gode idéer så kom ENDELIG med dem i kommentarerne :-)

4 Comments so far

 1. Puslespillet overvejer jeg kraftigt til min nevø, når han fylder 3 næste år. Måske skal mine to nevøer have det som fælles julegave - de er 2 og 4 (og stort set lige i deres udvikling pga. sygdom hos den store, som har haft sat en stopper for udviklingen i sygdomsperioden). Det ville ikke kun være godt for dem begge, men vil også skulle og kunne inddrage forældrene til at fortælle om årets skiften - som de kan overføre til deres have og se i virkeligheden). :-)

  Har ikke selv børn, så kan ikke bidrage.
  Glaskuglen med glimmer og lys er skøn i sig selv, synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en god idé at give dem det, så kan de måske endda lave det sammen?

   Glaskuglen er vidunderlig - også i virkeligheden!

   Slet
 2. Jeg kan anbefale røremaskinen Isabella fik den sidste år - hun var fire dengang og hun leger stadig med den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt, tak for det! Jeg overvejer stadig VIRKELIG meget at købe den, det eneste der hindrer mig lidt, er den der pladsmangel der hurtigt kommer på værelset :-)

   Slet