12 september 2014

Kjoler til hverdag part 1 / wannabe mode-mor-blogger

Vi er storforbrugere af kjoler herhjemme! Knap så meget hos mig, virkelig knap så meget hunden og slet ikke af kærestemandefaren Jonas - men de to finker, den ene på snart 3 år og den største på 7 år, danser og valser rundt i skørter. Bukser er en sjælden gæst i klædeskabet.

Derfor tjener butikkerne boksen på vores kjoleforbrug samt tilhørende strømpebukser og leggings! Sidstnævnte har et hårdt liv: mindst én gang ugentligt, kommer én af pigerne hjem, med flotte store huller i de lange rør.

Til mini Pi har jeg fundet følgende til garderoben


1. H&M, kjole i gråmeleret stof, med sorte bomber 79,95 / 2. ZARA, blondekjole 179,- / 3. Mini a Ture kjole fra Karrusella, 349,- / 4. Pierrot La Lune, 160,- kr. (på tilbud) / 5. H&M - stribet jerseykjole, som vi allerede har haft 4 stk af, 69,95,- / 6. H&M, lysegråkjole med hvide bomber 99,-

1. Melton basisstrømpebukser 69,95, Magasin / 2. Ellos, 3-pak (flere farver), 149,- / 3. Uldstrømpebukser med glimmerprikker 159,95, hoppeloppe.dk / 4. Pompdelux, 2-pak strømpebukser (flere farver), 125,- kr. / 5. POPUPSHOP isbjørneleggings 130,- (tilbud), Babynature.dk / 6. ZARA, ribstrik strømpebukser (flere farver), 59,-Der er altid en undskyldning for at købe en ekstra kjole med hjem, ikk'?

2 Comments so far

  1. Altid en undskyldning til kjoler ja, her er vores den ældste tøs også en kjolepige.... Har været det siden hun var 2 1/2 , da hun lige pludselig ikke ville have bukser på længere! Freja på 3 er slet ikke så kritisk, men bliver jo ofte stoppet i kjole alligevel, da der jo stort set ikke findes bukser fra storesøster!
    Jeg har altid problemer med at finde strømpebukser der matcher, men tror vist lige jeg skal kigge nærmere på nogle af dine forslag!
    Rigtig gode forslag iøvrigt til rimelige priser, som bestemt er børnehave/skole venlige..... Altså for jeg putter altså ikke mine tøser i tøj til flere 100 kr delen, når de skal i institution!

    SvarSlet
  2. Tak for indlægget. Solbjørg mangler virkelig strømpebukser her til efteråret og jeg ledte netop efter nogle fine. Jeg vil følge dine links :-).

    SvarSlet