13 september 2014

Kom til Trendevent hos IKEAI september og oktober holder IKEA Trendevent hvor du kan møde og høre Laura fra thesweetspot.dk tale om trends, hvad de gør ved os og vores hverdag.

Du får både glæde af Laura og en af IKEAs indretningseksperter. Alle med et IKEA Family medlemsskab kan komme med, ganske gratis (hvis ikke du har et medlemskab nu, kan du hurtigt oprette det, det er gratis). Det varer ca. en times tid og du får en goodiebag med hjem (slet ikke tosset, vel? Gratis, trendtalking OG goodiebags!).

Det afholdes i alle IKEAs varehuse, og åbner for tilmelding via websitet her, 10 dage før eventet går i luften - men det gælder om at være hurtig, det er først til mølle.

Jeg selv napper en god omgang IKEA-dosis i Gentofte, så jeg sidder klar på tasterne til tilmelding.

Det blev afholdt i Odense d. 7/9-14 så dét varehus er ikke med i listen herunder.


AARHUS / 14. september / kl. 10.30, 13.30 og 16.30
AALBORG / 21. september / kl. 12.00, 14.00 og 16.00
TAASTRUP / 28. september / kl. 10.30, 13.30 og 16.30
GENTOFTE / 05. oktober / kl. 13.00 og 15.30 


3 Comments so far

 1. Jeg var med i Odense og må sige det var lidt skuffende. Selvfølgelig var det helt gratis og det skal selvfølgelig være med i vurderingen. Foredraget var i sig selv OK, og der var da et par gode tips imellem, men det var efter min mening alt for kort og overfladisk til at få noget rigtig godt ud af det. "Goodiebags" var en lidt tarvelig pose med en buksebøjle, en sæbedispenser og et håndklæde som næsten havde været bedre at udelade. Til gengæld var der gode sandwiches og kanelbullar efterfølgende, så om ikke andet fik vi da en lækker og helt gratis frokost ud af det :-)

  SvarSlet
 2. hmm tak for tippet håber de opper sig i gentofte for der håber jeg at jeg kan deltage!

  SvarSlet
 3. Hi hi øv at det lyder lidt som en skuffelse ift Katrine;)

  Men det er jo værd at besøge for at hilse på dig, kære Denise:)

  SvarSlet