11 september 2014

Parfumetip / spar penge, gode peeeenge...

Jeg indrømmer virkelig gerne, at jeg elsker parfume! Duftene, det parfumen får mig til at føle og de minder den har med sig.

Men jeg bliver også forbandet nærig når det drejer sig om de store klassiske parfumer, som jeg egentlig holder meget af.

De sidste par år har jeg derfor oftest shoppet mine parfumer i Føtex (gisp!). Det er nu altså ikke en eller anden popstjernes billige duftevand der så er kommet ned i kurven, sammen med bananer, smør og makrelsalat, næh, Føtex har faktisk formået at suge et godt udvalg til sig - og det siger jeg tak for! De er ALTID billigere, uanset hvilket mærke det er.

Baby Doll fra Yves Saint Laurent er mig en sød sommerduft som jeg elsker at give et par pift af - her og der. Den kostede 199,- for 30 ml. i Føtex, hvorimod den er en smule dyrere hos selv de billigste parfumesider.

Men men men.. Marc Jacobs Daisy (i flere forskellige udgaver) topper listen! Jeg har hevet Marc Jacobs Daisy intense med hjem for 455,- kr. - selv hos billigparfume.dk sniger den sig op på 549,- kr. 100 kroner her og 100 kroner der, det giver også noget i sidste ende.

Så derfor: tænk liiiiige parfume, mens så du står og sveder over oksekødet!

1 Comment so far

  1. Tak for tip, det vil jeg huske næste gang jeg er i føtex :)

    SvarSlet