Vil du af med din sofa? / T R E N D E V E N T

06 oktober 2014

Fornylig fik vi bænke bag sofaen - dem har vi været glade for! Både som afsætningsbord men også som et siddemøbel
Søndagen stod i IKEAs tegn. Vi er sådan en familie, der faktisk godt kan li' IKEA. Og kanelbullar! Der var Trendevent hvilket ikke gjorde dagen værre - børn og mand tog i Småland, moren tog sig en times tid i selskab med Laura Scheuer Trøstrup med firmaet og bloggen thesweetspot.dk og Susanne Kristensen som må betegnes som hard-core IKEA-haj med 7 år på bagen, som indretningsdronning for IKEA.

Der blev disket op med kanelbullar (det ord, vil komme mange gange! Mm!), vand, kaf' og sandwich og en times snak om alt det jeg kan li': bolig og hjem!Trendseminaret handlede om, hvordan vi egentlig bruger vores hjem, vores rum i hjemmet og hvad vores behov er. Har vi overhovedet brug for TV i stuen, eller kan det være i kontoret? Skal vi overhovedet have kontor? Er det egentlig nok, med et ryddet smalt bord langs væggen i stuen, hvor man kan sætte sig med sin bærbare? Skal børnene have hver deres værelse, eller vil de hellere slumre i en dobbeltseng sammen? Skal der være delt forældre og børneværelser, eller skal man have et værelse på 30 kvm KUN med senge, så alle sover sammen? Hvem har egentlig bestemt, at der SKAL være en sofa i stuen? Alt i alt: se lidt anderledes på dit hjem, find ud af hvilke rum du egentlig bruger mest og frem for alt, hvilket behov er der for den traditionelle opdeling - tænk i zoner i stedet for rum, og det vil jeg klart prøve at gøre. Det er med at se sit hjem, på en anden måde end før.

Et stort spørgsmål blev stillet af Laura: Vil I droppe sofaen? Klart NEJ. Men måske er vores behov, for så stor en sofa der slet ikke. Vi får ofte gæster og mange af dem, men oftest sidder vi ved spisebordet, er i haven (okay, det gælder mest om sommeren) og sofaen bliver måske brugt et par timer engang i mellem. Især fredag er jo hellig, som alle andre børnefamilie ved (det starter med D og slutter med isneyjov).Pixies værelse fik i hvert fald allerede igår søndag, efter eventet, en lille forandring: puder! Bløde puder, som hun elsker, ovenpå hendes opbevaringssystem. Nu kan hun sidde der og læse bøger, lege eller bare ligge og glo iPad, hvis altså hun vil det.

Næste projekt må være den der nye sofa.. Så er problemet bare, hvordan jeg bliver enig med manden i, hvad det skal være. Måske kan jeg håbe på, at IKEA også smider sådan et event på programmet - "Sådan bliver du enig med din mand om boligens møbler" - det lyder som et event der ville blive propfyldt! ;-
)

3 kommentarer

  1. Hej hvor har du købt de bænke som du har bag sofaen?

    SvarSlet
  2. Jeg vil også gerne vide hvor bænkene er købt?

    SvarSlet

Instagram

© Sirlig