Besøg hos bObles

15 november 2014

Heeeeej Berta! Og bObles-dyr!

Det er ikke vejret der menes i overskriften, det er det rene skum! Skum som kan leges med, nydes, tumles i og bruges i mange år. Ja, det er dyrt, dét der bObles, men når alt kommer til alt, så er det alle pengene værd, hvis ikke mere.

Vi har haft bObles i huset, lige siden Mynthe var 1 år. Vi lagde hårdt ud med en giraf og en gris. Begge udgåede nu, og jeg har hørt en fugl synge om, at de er eftertragtede til samlingen. Måske er det dér min pension ligger?

En invitation til tumletid i dag lørdag tog Pixie og jeg imod, så vi susede ind til det store København og fik os et par timer med andre børn til Tumleleg med bObles. Der er kommet nye farver - eller mangel på samme - alle de klassiske tumlemøbler er kommet i en grå udgave, med kobber logo. Udover det er der kommet mini-donuts, som er smadder fine og passede perfekt på Pixies 3-årige mås!

Når vi nu går den søde juletid i møde, skal Katrine fra Lille Nørd også være med til at skabe lidt hyggelighed i hjemmet: et styks julekalender med en opgave eller ting til hver dag i julemåneden har bObles også formået at sende på gaden. At få Pixie til at forstå - eller nærmere acceptere - at julekalenderen ikke må åbnes endnu, men først den 1. december, dét er dér mine evner som mor bliver sat på prøve. Alle de grin der var tidligere på dagen, blev skiftet ud med kæmpe store sjaskende tårer: "HVORFOR MOR? Hvorfor må jeg ikke få Kaaaaatriiiiiiinnnnnøøøø NUUUU?".

Livet er hårdt. Og lidt gråt i dag - på den gode måde :-)


6 kommentarer

 1. "når alt kommer til alt, så er det alle pengene værd, hvis ikke mere." - du har så evig ret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er umiddelbart meget for "hård skum". Men at vi har haft de første bobles i 7(!) år nu, og de stadig bliver brugt, gør dem absolut pengene værd - og at mine børn selv kan flytte, bygge og lege med dem, gør dem mere end pengene værd, ja :-D

   Slet
 2. Haha, Celia er velsignet med et styk mor der også er meget utålmodig anlagt, så vi har åbnet den.
  Vil nu også sige, at der nok skal sættes lidt tid af, til at "åbne en låge" og jeg tænker at man måske ikke når det hver dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. ALTSÅ CHRISTINA! Det går jo SLET ikke, man skal vente :-) Hehe. Jeg kan forestille mig at det måske bliver omfattende, men det tager vi med. Vi må være tålmodige i december - og det gælder også dig! :-) Tak for igår :-)

   Slet
 3. hi,, just visit this site,, have a nice day :)

  SvarSlet

Instagram

© Sirlig