24 november 2014

To (eller flere) sider af samme sag / turning tray


Den nærmer sig, gør den. Julen, gaverne, slikket, saucen, hyggen og kiloene! Skidt pyt. Vi klarer det nok. En ny klassiske har sneget sig ind på bordet herhjemme: Finn Juhl TurningTray fra Architechtmade. Lige nu bor der intet jul på den - men jeg har "testkørt" årets kalenderlys derpå og det er dér det skal bo, gennem hele december.

Lige nu står den med sort plade fremme - december blivet mint igen igen igen i år, som det kan ses :-)

Du kan faktisk selv få fat i den fine bakke, hvis du er en heldig kartoffel - følg med på Instagram under min profil @sirlig hvor der netop er sat gang i en konkurrence om den lækre TurningTray.


Kalenderlysholderen er temmelig rå - lidt grim - men hjemmelavet! Yay! Beton blandet med papirstrimler, sat i en plastikbøtte med den runde facon, en billig lysestage fra IKEA i midten og så tørre, tørre, tørre.

Selve lyset er fra Søstrene Grene og det samme er træet med kobberglimmer.
4 Comments so far

 1. Svar
  1. Tak Chalotte! Jeg blev også helt overrasket da jeg hev den ud af pakken - meget mere lækker i virkeligheden! :-)

   Slet
 2. Lækker bakke og virkelig god idé at lave lysestagen udfra en af dem fra Ikea - har nogle stykker af dem liggende, så måske jeg skulle gå i sving! Syntes på ingen måde den er grim - elsker det rå look ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Arh lidt grim er okay, så ved man at der ikke er andre der har den. Jeg overvejde faktisk at farve den, men nåede det ikke. Helt mørk grå/sort kunne være flot(tere). Tak Malene :-)

   Slet