01 november 2014

Vi vil alle ha' pæne rammer / konkurrencetip

Efterhånden står der lidt byLassen hos os alle - og når jeg siger alle, går jeg også selv ind under den kategori. Jeg er så glad for de helt vildt simple, men alligevel så gennemtænkte design(s) fra byLassen. Det begyndte med en lysestage og udviklede sig til så meget mere!

Der kører en konkurrence hos byLassen nu, hvor du kan vinde for 15.000 kr.(!) Frame. Frame er opbevaring, en skulptur, et stykke med tandsmør i ét. Utroligt veludførte moduler til væg, til bord og til gulv.

Jeg har prøvet deres app, som du også skal bruge for at deltage, jeg ved ikke om jeg er teknisk udfordret på den front, men den var lidt svær - og trods det sjov! Du kan nemlig printe et print ud, hænge det op, og se din Frame opsætning (eller andet) direkte i din egen bolig.

For at deltage i konkurrencen - og det skal jeg helt sikkert også - skal du hente App'en "byLassen" og her kan du så sammensætte dit design. Upload det på Facebook eller Instagram og husk at tilføje #myFramebyLassen til dit foto - så er du med i konkurrencen! Den løber til 13. november 2014.

Herunder er det jeg har lavet - og også mit noget skæve forsøg på at få Frames i eget hjem. Jeg håber at jeg vinder, så jeg måske kan overlade opsætningen på den rigtige væg til min mand.. For jo... Det er han altså bedst til.Send en kommentar