Favorit barselsgaver // gaveidéer

28 maj 2014


Der er intet som at møde en lille ny person. Det kan være helt tæt på i familien, eller bare en god kollega der har fået skabt sig et lille væsen. Jeg kan ind i mellem godt tænke "bare det var mig!" - også selvom jeg har haft glæden af det både i '07 og '11 at få en mini-me i armene.En lille gestus i form af en gave til de små krapyler, har vi jo for vane at give her i landet. Her er et par bud på et par - kønsneutrale - gaver.
1. Milestone Baby card (dansk/engelsk) 179,-2. Heldragt, grå strik 500,-3. Sophie Giraf 179,- (absolut "must have"!)4. Fødselstavle, forskellige motiver, 200,-6. Jellycat kanin 169,- 5. Stofbleer 3-pak, Soft Gallery 200,-7. Quiltet tæppe, baby dot 599,- 8. Mokkasiner fra Mini Mocks 330,-
Hvad er der ellers af sager man kan give det nyfødte barn? Hvad har du været glad for at få - eller give - i gave? We should kiss... Often

22 maj 2014


Et øjebliksbillede af stuen, med ny forfriskende pude fra by Lassen i sart rosa. Dén farve og så grå, er absolut favorit for tiden!

Stagerne er Repro Nagelstager, kan købes her
Le Sac en Papier, kraftig papispose til opbevaring - kan købes i webshoppen

This & that -  pakker klar til afsendelse. Der følger stort set altid et kort med ordre bestilt på Sirlig.dk - bare fordi det er så hyggeligt med en overraskelse :-)

Ranke med halvmåner / DIY

15 maj 2014
Et styks lille fin og nem DIY til dig fra mig! 

Ranken kan printes på både farve- og sort/hvidprintere. Alt efter printer og blæk, vil farven variere fra grålig til sort - måske kan du redigere blækmængden på din printer?

Den er nem og har du lyst til at lave en længere ranke, printer du blot flere sedler. Print helst ud på almindeligt 180 grams karton - det kan de fleste printere godt klare!

Klik på fotoet herover, for at hente printet :-)


1 Klip "kartoflerne" ud. De er ujævne med vilje, se om du kan følge stregerne nogenlunde.


2
Fold på midten af "kartoflerne" - hvis du bemærker at de er MEGET skæve og meget "hvidt" fra bagsiden kan ses, så klip dem lidt til.


3
Lim på hele bagsiden (det hvide) på "kartoflerne" (ligner det ikke kartofler?!) og læg snor i mellem - fortsæt sådan, til ranken er lavet.Da ranken ikke er ret tung, kan masking tape som oftest godt holde den oppe - med mindre du går all in og laver en ranke med en jævn bunker kartoffel-halvmåner! :-)

Jeg håber at der er et par stykker derude, der kan få glæde af den - vis ENDELIG hvad I får lavet, gerne med et link til jeres blog her i kommentarfeltet, så jeg er sikker på at se det :-)

God klippelyst!


Kærlighed & kildevand

10 maj 2014

Indlægget inderholder anmeldelse af sponsorerede varer. Udtalelser er dog lige fra hjertet.


Jeg er (også) en af dem, der virkelig forsøger at holde det på et minimum med alt det sukker og søde sager. Jeg er alligevel også bare en af dem, der absolut ikke kan undvære det helt. Haven bugner af rabarber og jeg høstede en stak (med le og det hele! Næsten), til brug i en lille bitte mikro kagetærtecrumble. Den blev til, og den var god! Jeg lavede en bananpandekagedej uden sukker, mel og mælk og tilsatte lidt ekstra æg, loppefrøskaller og en masse hakkede mandler og ægte vanilje.

Det var et forsøg og selvom det er sjældent set her hos mig, så lykkedes den! At den blev peppet op med flødeskum gjorde den virkelig ikke ringere.

For et par uger siden snart, blev der leveret en kæmpe kasser læsset med Egekilde Fruits - en ny drik med god smag og kun halvt så meget sukker som i en normal sodavand. Der er 3 varianter: Jasmin & fersken, pære og tranebær.

Jasmin og fersken-samgen er den eneste jeg synes har en "ny" smag - den blev også favorit hos børnene sådan meget vupti! Pære minder mig om en klassisk sød cider - men igen med mindre sukker. Ved at flere har smagt dem - har I mon en favorit? Tranebæren synes jeg var meget diskret i samgen, så jasmin og fersken som er stik modsat, meget "parfumeret", vinder 1. pladsen herhjemme :-)

Og bare lige som en lille bitte servicemeddelse, uden der går alt for meget virksomhedspolamyk i det: du har mulighed for at nappe et rejsegavekort på 25.000 kr. ved at deltage i konkurrence hos Egekilde - følg med på Facebook - bare tanken gør mig lidt vild, gad godt en lille bitte safaritur, med hat og hele gøjemøget!Både svigerforældre og andet familie og venner har fået en lille tår med sig ved besøg. I dag stod min mor for skud, men der blev leget så meget med Barbie og ædt kage, at vi helt glemte Egekilden. Og et grin blev det også til, som billedet vist ret tydeligt viser. Lille Pi morede sig i hvert fald.

Men... Så er der lidt drikkelse tilbage til mig, når det i aften går løs med det famøse Melodi Grand Prix :-)

Ønsker en god weekend til dig der læser med :-)

Latest Instagrams

© Sirlig