26 september 2014


Nissedør. Ikke nisse dør. For det gør den i hvert fald ikke herhjemme. De forgange år har jeg mega misundt de børn, hvis forældre (arh okay, forældre er nok at hive en person for meget med i snakken, det er nok bare mødrene!) har brugt tid og glædet sig over at sætte en lille nissedør på væggen og ladet som om der bor en ægte nisse, lige dér, i hele december. DET VIL JEG OGSÅ I ÅR!


Jeg købte mit nisse-kit hos kjdesign.dk - der er sæt for enhver mor. Der er til moren der gerne gør en smule selv, der er til moren der gør lidt mere selv og så er der til moren der sætter pris på, at andre har gjort det hele for hende. Jeg skulle nok have valgt det sidste, for min evner med noget der skal se ud på en bestemt måde, rækker ikke ret langt.

Derfor fangede jeg lige limpistolen og limede hele gøjemøget sammen. Simpelthen! Hvis hashtags fungerede her på bloggen, så ville det lyde sådan her #herstinkeraflim

Jeg glæder mig altså alligevel lidt til jul... Jeg ved at når den er her, tænker jeg "nu igen". Men det er bare anderledes, hyggeligt og spændende. Og i år får vi en rigtig ægte nisse!

22 september 2014



Dette indlæg har jeg lovet at lave - for cirka 54 dage siden. Undskyld forsinkelsen! På Instagram har jeg for efterhånden længe siden, vist maaaaange fotos af værelset My har fået. De overraskende lækre træskabe IVAR fra IKEA (det her er 30 cm dybt), er blevet smurt med en omgang maling fra Dyrup, som jeg helt selv købte og betalte i Silvan - ingen spons. Og jeg var der alene. I en pailletbluse. Og jeg fandt en medarbejder der kunne hjælpe - ja, det var ganske enkelt en succes, som det kan læses her.

Jeg valgte at male bagvæggen med den sarte farve "Fjer". Den er lyserød, men også pudder, uden at være for rosa. Den ene skabslåge fik også denne farve. Den blev købt som almindelig vægmaling - altså ingen træmaling, trods jeg har bevæget mig uden for enhver malers lov, om at bruge dette på træ. Det er ikke prellet af endnu - og gør det nok heller aldrig.

"Forår" blev også købt som en almindelig lille dunk og "Kildespring" har jeg købt som en prøve, mest fordi jeg har lidt svært ved lyseblåt - og alligevel ville mine hænder så gerne have fat i det. Det er ikke fortrudt, men den skal males over med en rigtig træmaling, for at det holder godt.

Den sidste låge er hvid med et stænk gråt, en restmaling fra et tidligere projekt.

Lågerne kan med fordel sprayes med klar (mat) lak, når den har fået al den maling den har brug for.

Resultatet er blevet så fint, at moderen også er mere end godt tilfreds :-) Skabene er utroligt gode og rummelige, så nu er der plads til ufærdige perleplader, tegnegrej, Barbiebil og alt det andet der helst skal væk fra gulvet ved sengetid :-)

10 september 2014

Grønthandler - og en meget velplaceret dame til venstre, i hvid nederdel (tak dame, du gjorde mit foto bedre!)

Det blev en pludselig indskydelse, at tage til Paris for at se, pille, rode og kun rage lidt, på messen Maison & Objet. Jeg er bestemt ikke ked af, at det bliver afholdt i Paris, jeg er lidt vild med Paris, stemningen og alt det brød!

Sidste år i september fik familien og jeg også en dags tid i Paris, efter vi havde tilbragt lidt for mange af slagsen i Disneyland Paris (altså børnene mente det var for få dage, men os forældre savnede en smule nogle andre farver at se på, sådan lidt slidte bygninger og måske bare andet end følelsen af at være med i en never ending Disneyfilm).

Men i år, der blev det uden børn! De er godt nok elsket og de er velkomne med til formidable Paris en anden gang - det er bare nemmere og anderledes at nyde byen som voksen. Måden franskmænd bruger caféerne på, det at være sammen, gerne i mange mange timer, uden rigtig at lave andet end at sippe et glas vin og tale sammen, det kunne vi lære lidt af. Bare måden alle stole står på: med udsigt mod fortovet, vejen og livet omkring en. Man er sammen, allesammen, selvom man er i sit eget selskab.

Helt børnefrit blev det dog ikke - et par fine legetøjsbutikker blev besøgt, den der fangede opmærksomheden bedst, var en butik et stykke væk fra vores hotel (så langt væk, at metroen blev taget i brug), Un Zèbre au Grenier hedder butikken og ligger på 16 rue Villiers de l'Isle Adam. Jeg fandt selvfølgelig lidt af hvert, og enkelte ting så fine, at jeg også har købt dem hjem til min egen webshop - de kommer snart!



Der blev kigget og slappet af, fundet inspiration, taget ufatteligt mange billeder, og de helt klassiske turistattraktioner nåede jeg også.

En gade nær hotellet, blev flittigt brugt. Rue Cler og Rue du Champ de Mars - genialt sted, med begrænset antal biler, alt for mange bagere, lidt for god mad og en helt ekstremt god stemning. Specielt Café Central blev flittigt besøgt, og der blev da også indtaget et par hindbærkager. Mm!


Grønthandler - og en meget velplaceret dame til venstre, i hvid nederdel (tak dame, du gjorde mit foto bedre!)
Arh, rosa himmel og Eiffeltårnet - god damn tourist! 
Louvre

Messen var fantastisk god! MANGE mennesker, noget HELT andet end de danske messer og med uendeligt store haller, fyldt med virkelig virkelig mange forskellige firmaer og produkter. Jeg blev fristet af rigtig meget, spændende nyheder og sjove gamle kendinge. Der vil derfor løbende komme nyheder i webshoppen, som jeg glæder mig til at vise. I samme omgang får webshoppen et lidt andet udseende, det bliver skønt!

En ting jeg ikke købte, var dette helt vilde dukkehus! Ham der har lavet udtrykte klart, at det altså var til børn - næppe! Det skulle stå i stuen!

Ufatteligt fint dukkehus på messen - lidt solgt!

Jeg fandt heldigvis flere ting, både til bolig og børn. Og et sejt dukkehus, knap så detaljeret som det herover, men måske endda lidt mere fascinerende og fantasifuldt for ungerne, er Rock & Pebble's dukkehuse. De kommer i webshoppen og det bliver fedt :-)

Instagram

Sirlig. Theme by STS.