28 marts 2015

Bare svømme, bare svømme / havets dyr og familieforøgelse

Playmais er en udfordring for mig! De både duftede som og lignede osterejer... 
Det der med at samle på noget, det har vi alle været igennem. Da jeg var barn var det plastiksutter, Magic Cards og caps der var et hit - blandt andet! Mine døtre er også vilde med at samle. Da de begge nåede 2-3-års alderen samlede de på sand, sten og grene. Terrassen indeholder en yndig samling af dette.

Én enkelt pind ligger på reolen fordi den har Pixie fundet specielt til mig. Faktisk mener hun, at jeg skal tage den med ind på mit arbejde, som pynt. Jeg har sagt at jeg synes den er så flot, at den selvfølgelig skal pynte derhjemme.

Samleriet er hyggeligt og når det samtidig bliver lærerigt, er det slet ikke dårligt. Sidste år gik vi amok i dyrekort og samlede alt vi kunne. Mormor blev sat i sving med at samle kort fra kollegaer, og vi SKULLE jo have en fyldt bog. Også de dødsens farlige allergikort med lugt (ingen mennesker kom til skade ved dette indlæg). De var faktisk de bedste, de lugtende kort!I år får pigerne lov til at samle på en anden slags dyrekort. Havdyr står på programmet! Igen har vi sat alt ind på at samle en hel mappe. Og vi ved virkelig meget om hvaler, skedenæb (it's a bird!), skildpadder og fisk nu! Selv jeg er blevet klogere, selvom det kan være svært at tro på.....

Animal Planet har igen i år lavet et samarbejde med Føtex, Bilka og Salling, så Danmarks børn (og i lige så høj grad forældrene) får et kig ind i havdyrenes verden. I "Udforsk verdenshavene" er der også blevet smækket et par opgaver i, som de lidt større børn kan lave. Og nå ja, så kan I da lige købe varer samtidig, mens du samler kort til børnene.For ikke så længe siden havde My lånt en bog på skolebiblioteket: "Sådan bygger du dit eget akvarie". Jeg kunne næsten mærke hvordan sveden piblede frem på panden. Havde jeg virkelig lavet sådan et barn, der ville have fisk?! Forsiden var meget flot, tegnede 70'er børn, måske en dreng og en pige, de var jo nærmest ens, står lænet ind over et akvarie der er ved at blive sat sammen. JEG SKAL IKKE BYGGE AKVARIE. Et (perfekt) alternativ var min redning: robotfisk fra Føtex FTW!

4 fisk har vi nu, de lever i bedste velgående i en flot glaskrukke, sammen med haj, skildpadde, isbjørn og sæl. One big happy family! Vi er alle glade, vi er alle tilfredse og bogen er nu afleveret på biblioteket igen.


Indlægget er skrevet af mig - sagerne er sponsoreret, men de er alligevel skide gode!

Send en kommentar