29 marts 2015

"Kan det ikke bare lige skæres væk?"

I Gyldendals flotte lokaler. "Stalden" kaldes rummet her, da der engang stod klovdyr her
Jeg står med siden til, kigger mig i spejlet og kan se det dér stykke dunk, der bare burde forsvinde. 2 børn. 8 års morskab (høhø) og lidt for meget Kinder Bueno senere og maven vil bare ikke te sig som damebladene synes den burde.

Jeg vil gerne være sund og slank. Jeg vil gerne kunne passe bukserne godt - hver dag. Jeg vil også enormt gerne kunne spise lige hvad jeg har lyst til. Når jeg vil. Det passer overhovedet ikke sammen.

Der ligger hun sgu. Et styks dame med styr på kroppen og hvad vi andre skal gøre ved vores områder vi er irriterede over
Min krop er sat på en mission der varer 7 uger. Rettere: mest min mave. Den skal møffe sig lidt ind og lade være med at stjæle hele billedet! Igår udkom Anne Bechs nyeste bog: Tab dig hvor du vil! - øhm, jo tak! Jeg har altid hørt at man ikke kan punkttræne og titlen på bogen kan måske give en idé om at det er dét du kan. Det kan du ikke. Men du kan åbenbart gøre en del ting for at forbedre chancen for at få fedtet væk dér hvor det skal væk. Hos mig er det maven. Jeg er 100% æbleform. Og jeg vil gerne bare være 100% ordentligform.Bogen er en total guide til at få styr på problemområderne. Alt kan gøres med det du har i hjemmet. Madplan er med. Gode råd og støttende ord. En total renovering af kroppen kan du faktisk godt sætte igang, hvis du kan sætte dig det mål, at det er dét du gør i de 7 uger.

Et førbillede er taget. Om 7 uger skal det sættes sammen med et - forhåbentlig - pisse godt efterbillede. Tænk hvis jeg faktisk fik en flad mave?! Det ville jeg fejre! Med pizza!

Indlægget er skrevet af mig - bogen er sponsoreret, men jeg er vild med Anne Bech, så det er helt okay!

4 Comments so far

 1. Hmmnnn....jeg skrev lige en kommentar, men jeg ikke se den (heller ikke at den afventer godkendelse) øv!
  Nå, jeg men jeg er misundlig på dig og ville gerne med på sådan en 7 ugers tur! Deler du undervejs? ;)
  God søndag!

  SvarSlet
 2. Øj hvor jeg kender det!
  Har været sindssygt disciplineret de seneste par måneder, men ingen resultater. Grrr.
  Hvis de syv uger giver succes så råb endelig op. Jeg mangler en skudsikker metode :-).

  SvarSlet
 3. Lyder spændende, pøj pøj med det :)

  Et lille alternativt tip kunne være at komme til et infomøde (tror at det er gratis pt) hos "Maven og Mig" - de snakker/hjælper/vejleder om at samle sine delte mavemuskler (hvis man har sådan nogle - det kan de tjekke).. Der er nemlig mange der har født (og faktisk også folk, der ikke har født), hvor mavemusklerne ikke har trukket sig sammen igen, og det kan så trænes, man skal bare vide hvordan. Prøv evt. at tage et kig på deres facebookside :) Jeg har i hvert fald kun god erfaring med dem :)

  SvarSlet
 4. Meget spændende mave projekt du er kommet på og hvor hyggeligt at der er dækket op blandt de mange bogreoler :-)
  Ønsker dig held og lykke og vil følge med på sidelinien.
  God dag.

  SvarSlet