Favoritter pt.

17 marts 2015I perioder har man bare yndlingsting, yndlingsmad og yndlingsfrisure! En masse yndlings, som er det lige nu og HER og måske slet ikke om en måned.

Lige nu er status sådan: et par sko, en bluse og en skøn bog om alle Danmarks herligheder.

1/
De kridthvide Nike er vidunderlige! De bliver vist NU, for de er måske ikke særlig hvide om et halvt års tid - jeg har hørt rygter om en formidabel sneakers creme fra Jason Markk som jeg måske må ty til en dag.

2/
Blusen fra Soaked in Luxury er enhver labradorejers bedste ven! 100% kunstig og 100% afvisende overfor hundehår - YAY! Den er skøn at have på og jeg er lidt betaget af det der blomstermønster. Den findes også i nederdel, men jeg er ikke helt blevet sættypen endnu, det har jeg stadig til gode!

3/
101 designikoner. Dansk, dansk, dansk! Selvom jeg slet ikke er født i landet, så er dansk lige mig! Jeg fik bogen til jul af svigerforældrene og det er slet ikke tosset at få lidt hurtig viden om helt almindelige sager vi er omgivet af. Den er også pæn at have liggende, det er en helt anden sag.

2 kommentarer

  1. Ej, elsker blomsterprintet, så kunne jeg matche mit Flora stel fra RC :D

    - Anne

    SvarSlet
  2. Åhhh, jeg MÅ også bare eje de hvide Air Max!

    SvarSlet

Instagram

© Sirlig