It's my party / fødselsdaghåb

01 juni 2015

Det sker hvert år, samme tid - vi bliver ældre. Jeg er ingen undtagelse. Jeg er (også) en af dem, der oftest er lidt ligeglad med at jeg nærmer mig de 30 år, de 40 år og hvad der kommer derefter. Men en ting er jeg ikke ligeglad med: selskabet, maden og gaverne. Det betyder virkelig noget for mig og for børnene ikke mindst (mega meget en undskyldning for at lave en VILD kage!) - for fødselsdag er en fest! Uanset alder.

Ønsker har jeg selvfølgelig og her er et par få. Jeg ønsker mig også fjerning af hår på underbenene, en ny indkørsel, måske et par trækasser til at dække kapilærkasserne på terrassen med, men det er sgu ikke særlig pænt at smide i en collage! Så her er de pæne, blog-agtige ønsker - endda utroligt matchende i tonen.

Javist!

Hvor mange år jeg bliver? Ældre end jeg er nu....1 / Radiohus pendlerne er fantastiske. Ganske klassiske, men lige mig! Pernille med bloggen Pescno har lidt til salg, og jeg gad gerne hapse et par stykker. Helst i mat! :-)

2 / Stropp fra byLassen er et helt spritnyt produkt, så desværre ikke til at finde med hverken rabat eller på tilbud. Så smart at den kan bruge på 2 måder: brug stroppen til at lægge enten magasin, trøje, tæppe. Brug knoppen som en ganske normalt knage. Jeg ser den i vores gæstebadeværelse, i stedet for de kedelige knopper i børstet stål.

3 / Utroligt simpel, utroligt fin! Pernille Corydon crossed ring har jeg luret på et stykke tid, men desværre ikke fundet den i min størrelse. Efter kiloerne ryger af min krop, følger fedtet på fingrene åbenbart med. Jeg håber at min mor, som jeg har vist den til og talt med om den (flere gange tror jeg?) kan finde den, for dén vil være så fin lige dér på fingeren.

4 / Meget misvisende med ét par sko. Jeg ønsker mig A L L E  sko fra Naked. A L L E ! Størrelse 39 eller 40, alt efter modellen. Punktum.

5 / Mine øjne smiler. SE DEN LIGE DEN STOL! Rosa OG messing. I ét. Jeg kigger på mit spisebord og føler at den der klassiker mangler. Og så lige i de farver. Den er kun mulig at købe her i 2015 så jeg skal virkelig oppe mig her de næste 4 dage og være ekstremt sød, hvis jeg skal have den, for prisen er heftig.

6 / Dansk parfume, var der en der bildte mig ind. Den ene havde ret. Dansk parfume og skide lækker! Den må gerne stå i skabet, ved siden af den helt vildt flot L'oreal øjenmake-upfjerner, vatpinde og hårelastikker med hårrester. Jeg tror at den vil passe ind i selskabet!

7 / Det er et must! Ingen liste fra en blogger/Instagrammer UDEN Royal Copenhagen. Men hit med det rå, matte og riflede sorte. Det er vildt lækkert og sådan en gang "mors overraskelsesgryde" kan kun blive pænere på sådan én.

8 / Det største dilemma herhjemme. Jeg får tics når jeg tænker på en lædersofa. Jeg får tics ved tanken om mine bare ben, balder og krop generelt, på en lædersofa. Jeg får tics ved tanken om at mit hjem skal have en lædersofa. Tilgengæld får jeg tårer i øjnene, røde knopper og også lidt sved på overlæben af at tænke på, hvor tit jeg støvsuger, vasker og ordner stofsofaen. SUK! En labrador holder dig igang. For life. Bolia har i øjeblikket 50% på Scandinavia-sofaen som jeg allerede sidder i. Den er rigtig god, passer til alt og måtte bare gerne lige være i læder.

1 kommentar

Instagram

© Sirlig