Sinnerlig hos IKEA

06 juli 2015


Jeg tvivler på, at der findes hjem, uden noget fra IKEA. Om det så gælder en skraldeposeholder, eller hele hjemmet er plukket ud af et IKEA-katalog, så er det der! Og hvad kan man gøre? Der kommer gang på gang fine sager, til fornuftige priser og så er det så nemt - til august sker det igen. Denne gang er det serien SINNERLIG som er som revet ud af naturen, lavet i samarbejde med Ilse Crawford (hey, jeg ved heller ikke lige hvem hun er, men jeg må læse op på det, hun virker spændende!).

SINNERLIG kollektionen indeholder møbler af kork og produkter af massiv akacie, keramik, mundblæst glas, bambus, søgræs og bomuld.

“Naturmaterialer er helt naturligt uperfekte, og derfor ville vi bevare ærligheden i materialerne og lade deres naturlige tilstand skinne igennem,” siger Ilse.

Det ser også så rart ud! Du kan næsten dufte møblerne, og du får absolut lyst til at slænge dig i dem, bare ud fra billederne.Kollektionen er ikke en særkollektion, men beskrives som værende i "begrænset antal" - det er sikkert, at du skal være hurtig, hvis du har kastet kærligheden på noget af det. 


Send en kommentar

Instagram

© Sirlig