06 juli 2015

Vil du også med ind og se Flying Superkids? / vind billetter (afsluttet)

... her var det et mirakel at jeg ikke faldt og slog mig
Det er sgu sejt med flyvende super børn!

I slutningen af juli, skal vi ind og se dem svinge rundt og det glæder vi os til! Børnene herhjemme skal nok blive drøn misundelige på de seje børn, selvom de også selv er gode til at svinge rundt, hoppe, danse og ikke mindst komme til skade i ny og næ.

Showet d. 28. juli er et velgørenhedsshow sammensat af Livol, Børneulykkesfonden og bObles som sammen sætter fokus på, at børn (selvfølgelig) kan komme lidt til skade i ny og næ - men at de alligevel ikke skal pakkes ind i vat, de skal lege, tumle, hoppe, danse, få sår på knæene, lære det dér med balancen og komme ud og prøve af, hvad kroppen den kan.

Ikke nok med at der er fokus på sundhed og motorisk udvikling, så går pengene fra velgørenhedsshowet til et nyt landsdækkende projekt målrettet dagplejere, hvor fokus er børn i alderen fra 1-3 år i forhold til at inspirere til leg og bevægelse, gennem udvikling af en kampagne med inspiration fra Børneulykkesfondens 'Hej, skal vi lege? - bevægelsesugen' hvor 50.000 børn deltager hvert år.

Via Lauritz.com er der blevet doneret, sponsoret og herefter solgt ud til det velgørende formål af alskens ting. Der er lige nu 2 varer tilbage - en sæt fra Sebra og en VOKSI-pose. Står du og mangler lige de ting, kan du støtte op om det gode arbejde og samtidig hive et par lækre sager hjem.

Du kan faktisk selv komme med til showet, ved at deltage i konkurrencen om 4 billetter til showet. Du skal blot skrive en kommentar herunder, gerne med din e-mail adresse skrevet således 'dinmail @ mailadresse.dk' (så er der ingen chance for robotter opsnapper noget som helst :-).

Du skal du selvfølgelig også kunne deltage i showet, som kommer til at foregå i København, tirsdag d. 28. juli kl. 18.30.

Hvis du oveni hatten også vil GLÆDE dig til at se showet, vil det være et ekstra plus :-) Jeg gør i hvert fald og tror det bliver sjovt at se, både for børnene og os voksne (uden skrabede knæ).


En vinder vil blive fundet d. 20. juli og kontaktet pr. mail. Da billetterne skal sendes, skal jeg have modtaget bekræftelse fra den heldige vinder inden d. 22. juli

24 Comments so far

 1. Hey.. Skrev jeg en kommentar før eller ej? Men uanset så vil Celia og Agnes vildt gerne vinde.. De elsker flying superkids..
  Clausagermarie @ hotmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg er helt sikker på, at Jasmin og kusine Jasmin vil elske at komme ind og se showet - så vi krydser fingre :)

  NahnnieIzabella @ hotmail.com

  SvarSlet
 3. Det vil jeg gerne se sammen med mine børn på 4 og 8 år. I næste uge flytter vi fra lejlighed til hus med have, og et af sommerens projekter bliver at lære børnene at slå vejrmøøller på græsplænen :)

  gittejuel2002 @ yahoo.dk

  SvarSlet
 4. Vi har lige set plakaterne med Flying Superkids ophængt ved vores kolonihave og talt om vi far, mor og 2 piger på 8 & 11 år Rigtig gerne vil se dem. Lokke@brygge.dk

  SvarSlet
 5. Vinder jeg vil jeg uden tvivl straks blive udråbt til årets mor af Viola (7år) :) Hendes store drøm er at komme ind og se Flying Super Kids. De seje springbønner har hun spottet i lygtepælene, og som hun siger:
  " Mor, nu er det tredje år de (børnene) hænger dér, uden at jeg har været inde at se dem og jeg vil SÅ gerne!". Som tidligere springgymnast, ville det være lidt (ok meget!) sejt at kunne vise hvad mor engang ku :D Far og lillebror skulle naturligvis inviteres med.
  Kh. En måske årets mor
  ;)

  Tina2650 @ gmail.com

  SvarSlet
 6. Springbønner/ springbørn - potato-potato :)

  SvarSlet
 7. Jeg prøver lige igen :-)

  Det vil lige være noget for min spring fyr, som selv springer :-) - hans brødre vil sikkert også gerne med :-)

  Mail @ mm-web.dk

  SvarSlet
 8. Min store pige elsker bare Flying Superkids så de ville blive taget imod med kyshånd :)

  Camilla_hovej @ hotmail.com

  SvarSlet
 9. Uhh jeg ville ønske jeg kunne få fingre i de magiske billetter, for så kunne jeg tage mine 3 andre veninder med, krydser ihvertfald fingre

  E-mail: mitralovekatyperry@gmail.com

  SvarSlet
 10. Ih mine børn Ida og Viktor ville elske at komme ind at se Flying Superkids - de er bare nogen seje børn

  Hilsen
  Rie
  rie_ravnholdt @ jubii.dk

  SvarSlet
 11. Mine piger vil SÅ gerne ind og se Flying Superkids - og ville blive lykkelige for at vinde billetter til showet!

  strangemia @ gmail.com

  SvarSlet
 12. Det vil vi gerne ind og se :-)
  Mvh
  Katrine - aksgk ( a ) Hotmail.com

  SvarSlet
 13. Mine to tvillingepiger på 5 vil super gerne ind og se fkying super kids. De øver vejrmøller i haven og vil bare så gerne knække koden for hvordan benene kommer op i luften. ��
  mettemoller63 @ gmail.com

  SvarSlet
 14. Jeg kender et par piger som vil elske at se showet

  billedorthe @ gmail.com

  SvarSlet
 15. Det ville være den mest fantastiske oplevelse, at dele med mine børn!
  Mariebekner @ hotmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg vil meget gerne vinde billetter 😀

  jonine@mollevang.com

  SvarSlet
 17. Åhh vil helt sikkert krydse fingere!! Bubbibjornen @ Gmail.com

  SvarSlet
 18. Det kunne jeg godt tænke mig at tage mine nevøer med til :)
  akaastradsen @ icloud.com

  SvarSlet
 19. 3. gang jeg forsøger at svare må være lykkens gang😄😄. Kunne være anledning til et smut til Sjælland og KBH med vores to svesker

  SvarSlet
 20. Ihhh jeg ved ikke om den fik udgivet min kommentar :o? Faktum er ihvertfald at jeg ville elske at vinde disse billetter, da jeg som gammel gymnast ville synes det kunne være sjovt at vise min kæreste og to nevøer hvad disse fine unger kan.

  Tak for en god blog:)

  Natras1@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Ville vildt gerne vinde billetterne og glæde vores afrika ven med dem. Ankerlynge @ Gmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg ville glæde mig SÅ meget og Mynthe ville gå helt bananas! Hun ser det gamle show på TV2 play konstant.. Og selvfølgelig kan vi den dag! Krydser fingre :-)

  Camilla // pyntemynthe

  cn.joergensen@hotmail.com

  SvarSlet