Gigantisk bObles Donut – og godt med sving! / 10 år med favoritten

18 oktober 2015


Det der med at være gift med en mand, som forbander legetøj i stuen laaaangt væk, det er en udfordring. Der er dog én ting, som Jonas godt kan holde ud at have i stuen: bObles.

Selvom samlingen har været i live i 10 år nu (og det samme har bObles) så er han stadig helt okay med det – for han forstår det, det er skide lækkert og brugbart. For en månedstid siden kom der er gigantisk nyhed (bogstaveligt talt). Donutfamilien blev udviddet med en kæmpe storebror. Donut XL – hvor selv en farnumse kan sidde! Lige knap 60 cm i diameter er den. Donut'en. Ikke fars numse.


    Sammen med lanceringen af den store XL Donut, kom der også et sejt tilbehør til alle størrelser Donuts: et gyngeophæng!

Mega fedt, nem at sætte på en hvilken som helst størrelse Donut. Der er dog et men: hvis du vejer over 80 kg, så prøv at styr din lyst til at svinge dig en tur i gyngen. Her måtte Jonas sande, at han er ægte voksen, med en "rigtig" mandevægt. Der gik vel en 3-4 "sving" og så sad Jonas på Donut'en, på gulvet – uden en snor til at holde dem gyngende. På én og samme tid, var det vildt sjovt og flovt. Men mest sjovt ... Haha :-)

Det er helt vildt, så begejstrede børnene er for bObles og jeg kan kun blive glad af det! Prisen er selvfølgelig i den høje ende af hvad legetøj koster. Men det er jo ikke bare legetøj. Den første bObles Mynthe fik, er nu 10 år gammel, og den holder endnu. De sidste 10 år (arh 8 år for vores vedkommende) er den blevet brugt til at lege "jorden er giftig", som stol, hulebyggeri og det er ikke meget legetøj (og teknik for den sags skyld), der kan klare 10 års leg.Den lyserøde trekantede sag (nu bliver det frækt!) er Giraffen, som er en af de første bObles der kom til. Grisen i sort/hvid er også fra den spæde start. Det er sjovt at have dem, helt fra begyndelsen. Jeg kan huske da jeg købte dem, i en butik i Fields som nu er lukket. Motorisk havde Giraffen ingen fidus, og den blev derfor fjernet fra sortimentet. Grisen er senere ændret til en fisk (i 3 eller 6 lag). De var mærkelige synes jeg dengang, sådan et par kæmpe svømmehalsklodser med striber. Men satsede på dem og tog dem med hjem som fødselsdagsgave til My. 

Nu er de med os, i vores 4. hjem siden dengang. Og de bliver her. Sammen med Donut mini, mellem og XL, rullebrættet, skildpadden, elefanten, krokodillen og kyllingen. 

1 kommentar

Instagram

© Sirlig