OPSKRIFT: lækker, nem, saftig og god gulerodskage

03 december 2015



Med sådan en overskrift, er der noget at leve op til!

Den her kage er altså god. Og ret nem. Og stensikkert et hit! Hvis altså man er til gulerodskage. Den er hverken gluten-, sukker-, eller fedtfri. Men den er god!

GULERODSKAGE

DET SKAL DU BRUGE

2 dl smagsneutral olie (jeg har brugt en billig solsikkeolie, shame on me)
300 gram brun farin
3-4 æg (alt efter størrelse)
275 gram hvedemel
1 1/2 teske bagepulver
1 teske natron
3 tsk stødt kanel
350-400 gram revne gulerødder
Lidt salt


SÅDAN GØR DU

Olie og brun faring blandes, æggene piskes i blandingen ét af gangen. Hæld herefter alle de andre ingredienser i den våde blanding. Husk en lille smule salt. Tilsidst tilføjes de revne gulerødder

Kagen skal have ca. 45 min. på 185 grader (almindelig ovn, ej varmluft).

Denne er bagt i en lille bradepande på ca 30x25 cm.

Tit og ofte kræver en gulerodskage noget formidabel topping - det synes jeg ikke at denne nødvendigvis gør, men hvis du nu alligevel liiiige vil lave den lidt fin, så kan du finde utallige opskrifter på topping på nettet.

Velbekomme!


1 kommentar

  1. MUMS!!!! Tak for en skøn opskrift - skal lige præcis bage den i morgen:-)

    SvarSlet

Latest Instagrams

© Sirlig