Opgradering af skab / Pretty Pegs

04 februar 2016


Yay! Et lille bitte mini fix af et skab - det er fedt! Mini makeover'eren er lavet med Pretty Pegs og maling fra Sadolin, selvfølgelig i årets farver. Såre simpelt, så der er blot lavet en billedguide (desværre med lidt øv-fotos, hvorfor er det så mørkt når man er hjemme klokken 16.00? Jeg glæder mig til sommerens lyse lange dage!). Farven på malingen blev Calm Green - virkelig pæn! Grålig, men lidt grøn og alt for meget Paris-lækkerhed over sig.

Opfriskeren med benene kan bruges på rigtig meget - især IKEA-møbler. Hos Pretty Pegs er der også højere ben, til fx. sofabord, skrivebord eller høj taburet. Et væld af muligheder, hvilket også kan have sine udfordringer – jeg er ikke så god til at begrænse mig! 


Sponsoreret (men takket ja til, af egen fri vilje og uden moneters)


3 kommentarer

 1. jamen så mange tak for det link til en ben butik- jeg har ledt efter ben- til bænk eller lignende- og noget af det der er da bare perfekt!

  SvarSlet
 2. Så fint altså! Hvordan har du sat benene fast? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anna!

   Med benene fra Pretty Pegs medfølger der metalbeslag der kan sættes fast under møblet. Man kan se de beslag i mit indlæg om gør-det-selv-bogholderen til børn :-)

   Slet

Instagram

© Sirlig