9 betagende til boligen

05 februar 2018

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

Less is more, siges der. I stuen er der dog alligevel et par ting vi er nødt til at have, for at kunne slappe af, for at kunne se noget når mørket falder på og for at kunne føle os godt tilpas. Hvorfor så ikke lade dem være fortryllende æstetiske og funktionelle på samme tid? De her 9 ting, måtte så inderligt gerne komme hjem til mig og bo.

Farven på "væggen" herover illustrerer den så fine og sarte maling soft skin fra Jotun Lady. Den er helt mat og vaskbar. Yay! Soveværelset herhjemme skal snart være noget andet end gråt. Det er slut med kun grå. Nu kan vi ikke mere, vel?

Den flotte gulvlampe har jeg længe sukket efter, ligesom velour også har det med at vokse på mig den her vinter. Har endnu ikke fået placeret et større velourmøbel herhjemme, det synes jeg ellers her trænger til, men det kan være det faktum at jeg har Berta, den gule hest, der spiller ind. Kan velour egentlig fungere med en labrador? Det er ikke mange møbler der er den hunderace overlegen.

Ind i mellem må man være lidt modig og tage et lidt anderledes valg af møbler, for at få det hele til at spille lidt bedre. Hvis altså man ikke har erhvervet sig en fældende hund i forvejen, så kommer den (oftest) før indretningen. Jeg er bare ikke SÅ modig. Jeg kan godt mærke at grå altid trækker i mig og alligevel er jeg nok mere sprudlende, synes de fleste jeg kender.

Hvad drømmer du om I øjeblikket, sådan helt materielt – er du den modige? Er det mon (også) velour i fine farver, måske følger du endda totalt Pantones "Årets farve 2018" som er den her? Dér kan jeg alligevel ikke følge med tror jeg.

Send en kommentar

Instagram

© Sirlig