Yndlings ♥

04 februar 2018
Barnet er blandt mine to mest yndlings, men selve buksedragten er yndlings for lille Pi. Hun finder oftest selv tøj og denne buksedragt bliver stylet sammen med tynde, tykke, trevlede og alle slags bluser, strømperbukser, cardigans og selvfølgelig med hovedpynt der er den værdig. Det mest forfærdelige er dog sket nu: hun er vokset ud af buksedragten. Den strammer her og der og bukserne stumper så meget, at selv Steve Irwin ville være misundelig.

Da jeg var lille havde jeg en yndlingshættetrøje, en orange en. Den havde jeg virkelig altid på. Jeg gnavede i snørende der var i hættens kant. Den var slidt op, den stakkels orange trøje.

I de her dage er det bare lykken at finde et par jeans der får alle de gode sider frem hos mig. Eller bare former numsen så den er til at overskue.

Men hey, hvis nu du falder over den her dragt i en størrelse 8-9 år, så send mig så hjertens gerne en mail. Jeg ved at Pixie ville dåne over at få en større, så hendes garderobe ikke føler mangel på hvid/blå-stribet cirkushumør.

Send en kommentar

Instagram

© Sirlig