01 januar 2012

Hva' så knaldperler? // nytår // borddækning

Så var man på den igen: god mad, godt selskab og krudtlugt i spandevis. Det er det samme hvert år, ligesom med julen, og vi elsker det! Vi holdte nytår hjemme med et par venner og dét var lige som det skulle være.

En surprise forret slæbte de med fra Frederiksberg, og vi kunne li' det: Kammuslinger med ærtepuré og kryddersmør med persille/hvidløg. Mm-m! Hovedretten var lammekølle, halverede kartofler, broccolisalat (ja ja, kedeligt kedeligt) og bagte rødbeder og jordskokker. Ingen sauce - big mistake, vi elsker jo sauce!

Og så dessert.. Hjemmebagt nøddebund med en masse nødder (yum!), vanilieis og hindbærcoulis. Bare dejligt, og lige ned i løgneren med det :-)

Aftenen var skøn, så skøn at jeg koncentrerede mig mere om selskabet, end at tage billeder. Så har flest af selve borddækningen som indeholdt striber, trekanter og cirkler - as we like it :-)

Billedstorm coming through!