"Kom nuuuuuuu, tøøøøj på, spis din mad, sko på - kom så!"


Jeg er træt af mig selv, især når jeg konstant skal høre mig selv sige "Kom så, Mynthe, nu er det nu! Spis din mad.. Sko på.. Jakke.. Hvor er dit penalhus?"

Det er ikke rart at blive hundset med, det ved vi alle. Men men men.. Som forældre, med skolebarn og et job der skal passes, så er der bare noget dyrebart ved tiden. Især om morgenen. Det var begyndt at gå i hårknude herhjemme, vi blev alle træt af den halv-dårlige stemning, når gentagelserne vælter frem.

Vi lavede en aftale med Mynthe - hun fik sit eget skema, så Mynthe selv kan følge med i, hvordan en hverdagsmorgen ser ud, så My selv kan få fixet det meste og selv har styr på, hvornår hvad sker.

I morgen mandag, skal den så bruges. Det bliver spændende om den kan sætte fut i finken.

Hvad har I af hjælpemidler til at få morgenen til at gå godt? Har I et behov for det eller går alt som smurt hjemme hos jer?

4 kommentarer

 1. Fin idé, så er der ikke meget at rafle om (: Jeg har hvertfald god erfaring fra børnehave-vikariat og som ergoterapeutstuderende med skemaer - det giver en dejlig ro og struktur, med sådan et (..og så er det altså mere behageligt at henvise til tegninger, frem for brok og råb :D) Håber I får glæde af det - illustrationerne er desuden bare så fine :D

  - Anne

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin – rigtig god idé! Man får virkelig dårlig samvittighed over at skulle hundse, men som du siger er det jo en nødvendighed. Suk!

  SvarSlet
 3. Sikke en fin ide. Hilsen Line.

  SvarSlet

Instagram

Sirlig. Theme by STS.