Juleforberedelser i september / Nissedør


Nissedør. Ikke nisse dør. For det gør den i hvert fald ikke herhjemme. De forgange år har jeg mega misundt de børn, hvis forældre (arh okay, forældre er nok at hive en person for meget med i snakken, det er nok bare mødrene!) har brugt tid og glædet sig over at sætte en lille nissedør på væggen og ladet som om der bor en ægte nisse, lige dér, i hele december. DET VIL JEG OGSÅ I ÅR!


Jeg købte mit nisse-kit hos kjdesign.dk - der er sæt for enhver mor. Der er til moren der gerne gør en smule selv, der er til moren der gør lidt mere selv og så er der til moren der sætter pris på, at andre har gjort det hele for hende. Jeg skulle nok have valgt det sidste, for min evner med noget der skal se ud på en bestemt måde, rækker ikke ret langt.

Derfor fangede jeg lige limpistolen og limede hele gøjemøget sammen. Simpelthen! Hvis hashtags fungerede her på bloggen, så ville det lyde sådan her #herstinkeraflim

Jeg glæder mig altså alligevel lidt til jul... Jeg ved at når den er her, tænker jeg "nu igen". Men det er bare anderledes, hyggeligt og spændende. Og i år får vi en rigtig ægte nisse!

9 kommentarer

 1. :-) Herhjemme dør nisse heller ikke - og vi fik også fat i en sådan ting sidste jul, hvilket var et stort hit! Tak for smilet, du bragte frem hos mig! :_)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Det er bare sådan en sød ide, vi har brugt den i mange år og i år har moren købt en lille postkasse til nisserne plus en måtte:)
  Glæder mig allerede:)

  SvarSlet
 3. Tænk dem har jeg aldrig set før. Nu er den straks indkøbt. Og jeg har endda lige et trappetrin, den vil passe perfekt til. tak for tippet!

  SvarSlet
 4. Købte præcis samme kit den anden dag, er dog ikke gået i gang med male/samlearbejdet endnu, men jeg glæder mig til december og håber ungerne er med på den :-)

  SvarSlet
 5. Hvor skønt! Jeg synes nissedøre er så hyggelige. Men da der ingen børn bor i vores lejlighed, så vil manden nok glo lidt underligt, hvis jeg klaskede sådan en sag op på væggen.

  Det er ren julehygge, og sikkert et kæmpehit hos børnene :)

  /Line

  SvarSlet
 6. Jeg har også - ENDELIG - fået en nisse... Eller det var vidst i maj, men han ligger stadig i en papkasse i kælderen. Den han blev tilsendt i.

  SvarSlet
 7. Ahhh ja, sådan en besluttede jeg vist også sidste år, skulle flytte ind i december '14. Jeg må vist til at få handlet :-)
  /tina

  SvarSlet
 8. Super fin idé, der helt sikkert skal prøves. Men hvordan får man den ned igen efter jul?

  SvarSlet
 9. Sæt den op med elefantsnot? ;-)

  SvarSlet

Instagram

Sirlig. Theme by STS.