Om sirlig

Det er efterhånden 11 års tid siden at jeg begyndte at blogge. Dengang hed det ikke "at blogge", men at have en hjemmeside - siden her havde jeg dengang kodet i hånden (og den så liiiidt anderledes ud), fotos blev skiftet ud manuelt og når der var nyt indlæg blev det også oprettet ved at tilføje endnu en HTML-side. Dét var godt nok kræs!

Dengang for 11 år siden var jeg også Denise, jeg havde et enkelt barn, det har jeg justeret op til to – jeg har hevet en mand i land og et hus. Alderen har også sneget sig derop af, men det er ikke så væsentligt... 

Nu er al fritiden til den slags kode fra "dengang i gamle dage" skiftet ud med familie, hverdagens gøremål og de højdepunkter som vi alle glædes lige så meget over som hverdagen. Jeg ynder at gå op i festlige lejligheder, og sågar også hverdagens luksus.

Jeg bor i et parcelhus fra 60'erne på vestegnen og jeg kan li' det. Med et hus følger også (mange) opgaver og projekter og de erfaringer jeg gør mig, deler jeg ud af herinde.

I 2016 blev jeg uddannet mediegrafiker, jeg har en mini-webshop med grafiske sager og jeg er netop i slutningen af '17 begyndt som selvstændig grafiker. Arbejder med alt fra visitkort til opsætning af katalog, messestand og udformning af produkter.

Det gør mig stjernelykkelig at få lov til at bruge tid på mig selv, børn, venner og familie og jeg er sjældent bleg for at prøve noget nyt. Herinde kommer det sig til udtryk i - synes jeg selv - gode idéer til at justere det hele bare en lille smule, så det følger med dig, som den du er nu og her. Hos mig er der fx ikke noget der hedder at et rum i vores hjem er "færdigt" - det udvikler sig hele tiden, for det gør vi som mennesker og vores behov i hjemmet også.


Kig endelig med, lige så længe du orker. Har du lyst til at dele et billede herfra, benytte et foto i en artikel eller lignende, så kontakt mig inden på mailen denise@sirlig.dk så finder vi ud af det.

Tuttelu og fine hilsner,
Denise

denise@sirlig.dk

Instagram

© Sirlig