Ind i mellem smider jeg et indlæg ind her på blog.sirlig.dk og jeg gør det kun, når jeg føler jeg kan dele ud af noget brugbart til hverdagen - og jeg? Det er mig Denise, stadig i slut 20'erne med 2 børn og en mand, samt ej at forglemme den gule hestehund Berta.

Det er efterhånden 10 års tid siden jeg begyndte at blogge. Dengang hed det ikke "at blogge", men at have en hjemmeside - siden her havde jeg dengang kodet i hånden (og så så den liiiidt anderledes ud), fotos blev skiftet ud manuelt og når der var nyt indlæg blev det også oprettet ved at tilføje endnu en HTML-side. Dét var godt nok kræs!

Nu er al fritiden til den slags kode skiftet ud med familie, hverdagens gøremål og de højdepunkter som vi alle glædes lige så meget over som hverdagen. Jeg ynder at gå op i festlige lejligheder, og sågar også hverdagen.

Jeg bor i et parcelhus fra 60'erne på vestegnen og jeg kan li' det. Med et hus følger også (mange) opgaver og projekter og de erfaringer jeg gør mig, deler jeg ud af herinde. 

I 2016 blev jeg uddannet mediegrafiker, jeg har en miniwebshop med grafiske sager og har ved siden af fornøjelsen af at gøre den bedste legetøjsbutik i Købehavn, Karrusella, endnu bedre, dag for dag, på den grafiske side.

Det gør mig stjernelykkelig at få lov til at bruge tid på mig selv, børn, venner og familie og jeg er sjældent bleg for at prøve noget nyt spændende mad, dessert og oplevelser. Herinde kommer det sig til udtryk i - synes jeg selv - gode idéer til at ændre det hele bare en lille smule. Hos mig er der fx ikke noget der hedder at et rum i vores hjem er "færdigt" - næh, det udvikler sig hele tiden, for det gør vi også.

____
Denise
denise@sirlig.dk

2 Comments so far

 1. Hej,

  Jeg er helt vild med din børneværelse, ville høre dig omkring hvor du har købt det lyserød/hvid stribet tapet fra??

  Med venlig hilsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa :-) Tak for det! Det er faktisk malet på, så det er bare at komme igang med penslerne :-D

   Denise

   Slet