Når noget er sponsoreret...

Det indlæg du lige har været inde på, står med en note om, at det er sponsoreret, annonceret, været en invitation eller på anden måde givet i gave, fra en virksomhed.

Når jeg takker ja til en invitation til et samarbejde, overvejes det altid nøje om det er noget jeg kan stå inde for, noget jeg kan anbefale andre og om det er i overenstemmelse med, hvad jeg synes hører sig til på blog.sirlig.dk

Dertil kommer, at jeg ikke lever af at blogge. Det er i og for sig en hobby, noget der giver mig overskud på den kreative konto og derfor er det ikke alt jeg siger ja tak til. Det er oftere det modsatte.

Når jeg så alligevel vælger at sige ja til et samarbejde, er det for at få oplevet noget nyt, kunne bruge det samarbejde til at udvide det her lille frirum - bloggen - med nye oplevelser og fortællinger. Og samtidig er det en lille sidegevinst for mig.

Jeg er ret sirlig med udvælgelsen af sponsorater og jeg håber at jeg kan blive ved med at glædes ved at blogge, både de helt neutrale indlæg og de indlæg, hvor jeg anerkender at et firma har et produkt, jeg ønsker at dele med læserne.

Tak fordi at du læser og kigger med - selvom jeg blogger fordi jeg synes det er rigtig rart, så er det også dejligt med en modtager i den anden ende.

Denise

Send en kommentar

Instagram

Sirlig. Theme by STS.