24 juni 2012

gæt en dri(n)kJep - hyldeblomstsaft! Det var jo utrolig nemt at lave. Og jeg synes nu alligevel det er lidt sjovt at lave tingene selv, end blot at selv putte dem i kurven nede i Netto. Men helt ærligt - jeg brøds mig slet ikke om hyldeblomstsaft. Denne kan dog lige gå da den også har et snert af dejlig citron, jeg har smagt et nip hos Mynthe. 

Opskriften tog jeg her fra.


8 Comments so far

 1. Ind til videre kan jeg kun lide "fun" udgaven, sørgeligt men sandt, ville så gerne lave saft og syltetøj selv, men det virker ret åndsvagt, når jeg nu heller ikke kan lide syltetøj :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det samme her - jeg kan heller ikke lide syltetøj (eller marmelade for den sags skyld). Men - den her saft er okay synes jeg. Et par glas kan jeg nok godt nyde! :-)

   Slet
 2. På en varm sommerdag eller em grill-aften, er et glas kold, hjemmelavet hyldeblomstsaft med hvidvin altså bare skøn! Eller i en alkoholfri udgave med danskvand istedet. Så er den let og frisk og ikke for sød. Og når saften er hjemmelavet scorer man gode, billige points og en status som "totalt overskudsagtig" (uden overhovedet at være det!). Jeg skal også plukke skærme i dag til saft, og putter denne gang jordbær i, så saften bliver endnu bedre og får en fin rosa farve. Og efterfølgende skal jeg debutere som "spritter", da det skulle være lækkert at putte al "snasken", såsom citroner, skærme og jordbær, der er siet fra, i vodka og lade det trække en 3-4 uger... Nu må vi se.
  Hmm, mon man egentlig kan blive blind af hjemmespritten? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, muligvis, muligvis - men det er vel forsøget værd!

   Slet
 3. Hvor sejt!! Det må jeg også prøve!! ;-)

  Kig forbi min give away, hvis du har lyst ;-)

  SvarSlet
 4. Hæld gin i (& danskvand)- det endnu bedre end gin & tonic - hvis I spørger mig ; )
  Vi havde med til denne drink nytårsaften... og pludelig blev alle de andre drinks upopulære!
  Men smag og behag selvfølgelig...

  SvarSlet
 5. Lav hyldeblomst isterninger og put dem i kolde sommer drinks, uhm.

  SvarSlet