Nederdel på 15 min. - næstenDenne nederdel passer bedst til pigerne fra 3-6 år - selve radius på nederdelen kan du dog måle ved at måle fra hofte og til det sted på låret nederdelen skal gå til - og derefter kan du tilpasse hvor meget eller hvor lidt der skal ligges til, alt efter dit ønske til kjolen.

Jeg er absolut ikke sy-guru så dette er blot lidt løst skrevet og slet (slet slet) ikke med korrekt brug af fagudtryk. Men den er sjov at lave med pigerne!

Her er der brugt:
1 normal størrelse hula-hop-ring (fra Fætter BR) ca. 1 meter i diameter
1 meter stof (145 cm i bredden) fra Stof2000 til 59,95 kr.
Elastik svarende til et barn på 6 år - ca. 50 cm
Kantebånd

Symaskine
Saks
Pen

1. Tag hula-hop-ringen og placér den på dit stof. Tegn og klip omkring ringen.

2. Fold dit stof, først den ene vej..

3. ..og så den anden vej. Tegn af omkring en tallerken i midten (ikke ret stort, mål evt. barnet om maven).
4. Klip derefter midten ud.

5. Så har du en "donut", klar til at blive en fin sving-om-nederdel.

6. Mynthe har valgt lilla kantebånd - så det bliver syet på, i bunden af kjolen.

7. Voila!

8. Løbegang laves til elastikken, og så skal elastikken trækkes igennem, evt. med en sikkerhedsnål.

Og så var der pludselig en nederdel, som barnet elsker højt!


10 kommentarer

 1. Sådan Denise! Det MÅ jeg da kunne finde ud af - jeg sætter mig det mål at jeg skal lave den til min niece. :) Tak for en forståelig DIY til en symaskinespasser ;) (instagram)

  SvarSlet
 2. Det må jeg sige ;O) hurtigt, genialt og nemt at gå til - lige mig -

  Mona

  SvarSlet
 3. Ej hvor fantastisk! Det skal jeg et sikkert prøve! Måske til mig selv (med en lidt større hulla😝)

  SvarSlet
 4. Ellers kan jeg varmt anbefale denne nederdels beregner - så kan man udregne så det passer lige præcis til den størrelse dame der skal have nederdelen på - lille som stor! :o)

  http://moegungen.dk/nederdel/

  (for at lave en med lige så meget swing i, som på billederne, skal man beregne til "hel sol")

  SvarSlet
 5. Ej hvor ser det nemt ud!! Tak for inspirationen... Min datter er kun 6 måneder, men jeg kan jo altid gå igang med at øve mig ik;) hihi... Jeg synes, der er masser af inspiration at hente på din fine blog, så jeg melder mig fluks som fast læser!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. ....og forresten så er jeg VILD med navnet Mynthe;)! Det var også på min "ønskeliste", inden jeg fødte Villa, men manden kunne desværre ikke overtales;) Nu er jeg også glad for navnet Villa, og der kommer jo måske flere piger til på et tidspunkt;)... hihi...

   Slet
 6. Tak skal I ha' - jeg er sikker på at I nok skal få lavet nogle dejlige nederdele!

  SvarSlet
 7. Hej Denise

  Din nederdel er supersød og jeg er endelig blevet færdig med min den 1. Er det bare mig eller er det ikke supernemt at lave løbegang i sådan en rund sag ??!!! Er absolut også begynder :-)

  SvarSlet
 8. Hej denise. Hvor er det bare skønt med sådan en nem diy på en nederdel som man bare ser så mange steder, men som alle gør så besværlig at lave. Endelig en fremgangsmåde som jeg kan gå ud fra uden at min krop går helt iamok i smertehelvede så tusind tusind tusind gange af hjertet tak ;) nu kan jeg endelig imødekomme min ældste datters ønske om flere nederdele med strut i skørtet :) kærlige hilsner fra lene aka enstrikkemuttersunivers

  SvarSlet

Instagram

Sirlig. Theme by STS.