Ny terrasse / husrenovering


Vi har købt en sofa brugt for en 50'er og sat et par ekstra brædder under og et par hjul. Så kan den skubbes nemt rundt!
DET ER SKET! DET ER MULIGT! VI HAR TERRASSE! YAY! Og så ovenikøbet haft så godt vejr, at vi også har kunne bruge den - mega lækkert! At det var et direkte helvede at lægge fliserne, at de har jernudtræk, at de har plamager og at de først forsvinder om et par år, det er hver især ting, som vi virkelig prøver at se bort fra - for vi kan BRUGE terrassen, og dét gør os glade!

Det hele har i hvert fald forandret sig meget siden dette indlæg, hvor jeg viste hvordan det har set ud i knap 1 år, samt den (næsten) uendelige liste af gøremål, når man har sig et hus. Og derfor kan "terrasse" punktet nu fjernes - wehu! Selve skiftningen af fugerne, kan også bedre ses her, hvor den endelige farve er mere gennemtrængende end på tidligere link. Det er helt vildt, hvad en opgradering kan skabe af glæde og gavn, det er fantastisk at se det hele udvikle sig - det må være det bedste ved at være husejer.10 kommentarer

 1. Fantastisk!
  Vores liste er også alen lang, og vi håber, krydser, ønsker os, snart at blive færdige med terrassen blandt andet :-).
  Hvad gør I med sofaen når det regner?

  Kh maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maj, og ja terrassen er jo guld værd, specielt i det gode vejr!

   Vi har et overtræk til sofaen, og den står under et udhæng ved huset, sammen med stolene :-) Så bliver det ikke vådt :-)

   Slet
 2. wow! Det er virkelig flot og ser ud som et sted man gider være. Selv nybagt husejer og er ved at forholde mig til den alenlange liste af to-do´s der åbenbart følger med sådan et hus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er obligatorisk (og lidt trættende ind i mellem :-)

   Slet
 3. Ser super godt ud! Men er det ikke træls med alle de stofting? Meget kan man sige om Danmark Dejligst om sommeren, men det regner også en del. Er terrassen overdækket, eller slæber I ind og ud hver dag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har et overtræk til sofaen, og den står under et udhæng ved huset, sammen med stolene :-) Så bliver det ikke vådt :-) For jo, pludselig er der regn (som for eksempel for 5 minutter siden hvor der lige kom en byge). Alle tingene står ude, uden at blive vådt, så meget slæberi har vi heldigvis ikke :-)

   Slet
 4. Det ser lækkert ud - en ude-stue om man vil! Det er sgu luxus.

  - Anne

  SvarSlet
 5. Hvor mon de fine krukker er fra? Det ser ski'godt ud - også fliserne :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det en god løsning med hjul under sofaen, så I kan flytte den rundt efter behag.
  Flot terrasse I har lavet.

  SvarSlet

Instagram

Sirlig. Theme by STS.