Smuttur til Paris

Grønthandler - og en meget velplaceret dame til venstre, i hvid nederdel (tak dame, du gjorde mit foto bedre!)

Det blev en pludselig indskydelse, at tage til Paris for at se, pille, rode og kun rage lidt, på messen Maison & Objet. Jeg er bestemt ikke ked af, at det bliver afholdt i Paris, jeg er lidt vild med Paris, stemningen og alt det brød!

Sidste år i september fik familien og jeg også en dags tid i Paris, efter vi havde tilbragt lidt for mange af slagsen i Disneyland Paris (altså børnene mente det var for få dage, men os forældre savnede en smule nogle andre farver at se på, sådan lidt slidte bygninger og måske bare andet end følelsen af at være med i en never ending Disneyfilm).

Men i år, der blev det uden børn! De er godt nok elsket og de er velkomne med til formidable Paris en anden gang - det er bare nemmere og anderledes at nyde byen som voksen. Måden franskmænd bruger caféerne på, det at være sammen, gerne i mange mange timer, uden rigtig at lave andet end at sippe et glas vin og tale sammen, det kunne vi lære lidt af. Bare måden alle stole står på: med udsigt mod fortovet, vejen og livet omkring en. Man er sammen, allesammen, selvom man er i sit eget selskab.

Helt børnefrit blev det dog ikke - et par fine legetøjsbutikker blev besøgt, den der fangede opmærksomheden bedst, var en butik et stykke væk fra vores hotel (så langt væk, at metroen blev taget i brug), Un Zèbre au Grenier hedder butikken og ligger på 16 rue Villiers de l'Isle Adam. Jeg fandt selvfølgelig lidt af hvert, og enkelte ting så fine, at jeg også har købt dem hjem til min egen webshop - de kommer snart!



Der blev kigget og slappet af, fundet inspiration, taget ufatteligt mange billeder, og de helt klassiske turistattraktioner nåede jeg også.

En gade nær hotellet, blev flittigt brugt. Rue Cler og Rue du Champ de Mars - genialt sted, med begrænset antal biler, alt for mange bagere, lidt for god mad og en helt ekstremt god stemning. Specielt Café Central blev flittigt besøgt, og der blev da også indtaget et par hindbærkager. Mm!


Grønthandler - og en meget velplaceret dame til venstre, i hvid nederdel (tak dame, du gjorde mit foto bedre!)
Arh, rosa himmel og Eiffeltårnet - god damn tourist! 
Louvre

Messen var fantastisk god! MANGE mennesker, noget HELT andet end de danske messer og med uendeligt store haller, fyldt med virkelig virkelig mange forskellige firmaer og produkter. Jeg blev fristet af rigtig meget, spændende nyheder og sjove gamle kendinge. Der vil derfor løbende komme nyheder i webshoppen, som jeg glæder mig til at vise. I samme omgang får webshoppen et lidt andet udseende, det bliver skønt!

En ting jeg ikke købte, var dette helt vilde dukkehus! Ham der har lavet udtrykte klart, at det altså var til børn - næppe! Det skulle stå i stuen!

Ufatteligt fint dukkehus på messen - lidt solgt!

Jeg fandt heldigvis flere ting, både til bolig og børn. Og et sejt dukkehus, knap så detaljeret som det herover, men måske endda lidt mere fascinerende og fantasifuldt for ungerne, er Rock & Pebble's dukkehuse. De kommer i webshoppen og det bliver fedt :-)

1 kommentar

  1. Ej, et dejligt indlæg - vil SÅ gerne opleve Paris. Og fedt dukkehus!

    - Anne

    SvarSlet

Instagram

Sirlig. Theme by STS.