Simpelt skema til madplan / print-selv


Klar til indkøb - og indkøbslisten er også noteret med glasrens, til fedtfingrene på emhætten :-)


Min person er sin helt egen, når det kommer til planer: jeg er vild med dem, men jeg har alligevel svært med at følge dem til punkt og prikke. Et hæderligt forsøg gør jeg dog og på kostområdet går det måske lidt bedre end jeg selv vil være ved.

En madplan er dejligt at have – og at gå ud fra. Det er specielt rart når jeg får handlet ind til hele ugen, på én gang, at det er en lettelse i hverdagen.

Jeg har lavet en ganske simpel oversigt til ugens mad og med tilhørende plads til at lave en indkøbsliste. Når jeg har noteret alt hvad jeg skal have købt ind, klipper jeg indkøbslisten af og tager med mig.

Skemaet er selvfølgelig gratis, du klikker på knappen herunder, hvor du kommer til planen du kan printe direkte eller hente ned som PDF


Så er det op til dig at optimere madplanlægningen – happy planning! :-)
3 kommentarer

 1. Tusind tak! Smart, hvor er den smarte plade fra, hvor du klipser den på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt :-)

   Jeg mener jeg har den fra Søstrene Grene eller HAY - der står ikke noget på den desværre, og min hukommelse svigter. Gisp! :-)

   Slet

Instagram

Sirlig. Theme by STS.