Snasket formidabel lagkage



Hver dag, er kagedag. En kage om dagen, holder doktoren af vejen. Kær kage har mange navne. Du skal ikke kaste med romkugler, når du selv bor i kagehus!

I kender godt dem alle, ikke? De kloge, gode ordsprog som de fleste af os ynder at gøre brug af i dagligdagen.. Host :-)

Den her kage, den var god! Den er også fuldstændig og aldeles væk nu, men heldigvis var den nem at lave, så nem at børnene også kunne være med, uden at jeg var et nervevrag.

SÅDAN GØR DU
Den består af lag med vaniljekage og chokoladecreme fra Odense Marcipan. Toppen er selvfølgelig flødeskum med hindbær i og til sidst de friske fine bær.

Følg opskrift, køl kagen ned, lav creme, smæk sammen og NYD den allerede 1 times efter du gik igang.

Neeeeeeemt :-)

Vaniljekagen har den fineste smag. Jeg har dog kun bagt den 30 min. i varmluftsovn, fordi jeg godt kan li' at kager stadig har lidt fugt i sig og ikke smuldrer for meget i bunden. Chokoladecremen passer så fint til den milde vanlijesmag og med friskheden far bærrene (hindbær er de vigtigste bær her, jordbær er faktisk ikke såååå gode lige på den her årstid). Hvis kagen skulle have haft et ekstra skud, ville det have været top lækkert med chokoladestykker i cremen - en god mellemmørk chokolade på omkring 56%.


1 kommentar

  1. Ser lækkert ud! Har du ikke også brugt chokolade bunde?

    SvarSlet

Instagram

Sirlig. Theme by STS.