Skema / DIY print selvJeg havde helt klart selv satset på, at jeg fra time til time kunne tale med børnene om, hvilke skolesager de skulle lave, om vi skulle bage kage eller hvad vi skulle hverdagene her i karantænen til at gå med. Det lærte jeg hurtigt, ikke rigtigt fungerede: min mellemste udbrød noget sukkende: "Ej, mor, kan vi ikke få sådan et ægte skema?". Struktur, siger du, der mellem linjerne? Okay okay, vi giver det et forsøg. Og det virker jo. Sådan da. Bedre end min oprindelige plan.Et par skemaer blev ridset op og på min instagramprofil var der et ønske om at jeg delte dem. Det gør jeg gerne, så her er de i en diy/print selv udgave. Skemaerne kan måske hjælpe med at få hverdagen til at gå (godt) ude hos andre. Det håber jeg.

De er helt simple, med en blyant hvor barnet eller børnenes navne kan skrives, uge nummer og findes i 3 farver – som kan veksle alt efter din printer – de kan også snildt printes ud i en sort/hvid udgave. Du skriver selv klokkeslæt og udfylder den med lige dét der skal foregå i jeres uge.

 GUL / LAVENDEL / MINT

Jeg håber at I kan bruge dem - og har lyst til at dele hvad jeres uge skal gå med? Idéer og inspiration til aktiviterer er velkomne i kommentarfeltet eller på instagram  
Send en kommentar

Instagram

Sirlig. Theme by STS.