Skolebarn / Mynthe i 0. klasse

Skønhedsklinik kan vi godt li' at lege herhjemme - om man ser smart ud, det må være øjet der ser, der bedst
kan bedømme det ;-)

Gisp, vræl, ak og ve! Jeg har snart et styks lille My der skal i skole. Og det kræver selvfølgelig en skoletaske, der sidder godt og er bare en smule pæn. Den lille lilla Fjällräven som efterhånden er 5 år gammel, går slet slet ikke. Både for lille, men også for dårlig til bøger og andre tunge sager.

Hvad dælen kigger I andre efter - og ikke mindst hvor? Jeg har en plan om at se efter hvilke jeg tror er bedst for hende, og derefter lade Mynthe give lidt input omkring, hvilken hun synes bedst om, selvfølgelig. Det er trods alt hendes ryg den skal sidde på og også Mynthe selv, der skal trækkes med den taske, i hvert fald et par år :-)


Men æv - jeg synes udvalget er lidt tamt (og lidt pebret synes jeg?). Jeg har dog fundet et par gode bud, og det er overvejende fra Ticket to Heaven. Vi har haft glæde af deres overtøj, men endnu ikke prøvet deres tasker.

De fleste helt klassiske, én farve med små hvide prikker - det kan jeg forholde mig til, og de skulle (eftersigende) sidde fint. 649,- koster de. Sidder der flere derude med erfaringer, så kom endelig med dem!

Jeva-tasken er også meget fin - men tjaeh, den koster mere end TTH-taskerne (699,-) og er egentlig lidt "kedelig" at se på.


Har du fundet fine og brugbare skoletasker, som jeg endnu ikke er stødt på?

11 kommentarer

 1. Karla Gry har den første. Den er god, rumlig og praktisk. Og så synes jeg også den er fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ... og vigtigst af alt: hun synes også selv den er flot? :-)

   Jeg synes også at TTH har de pæneste tasker, som også er gode.

   Slet
 2. Kigger også efter skole taske til vores dreng Mikkel og ja de er godt nok dyre og ikke alle lige pæne.... men har fundet en side, som har et stort udvalg + udsalg på nogle af modellerne: Taskeeksperten.dk
  Måske du finder noget:0)

  Vh Louise
  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Der vil jeg da lige smutte forbi! :-) Tak for link :-)

   Slet
 3. Ifølge ergoterapeuter skulle de bedste tasker være fra mærket Berggrans :)

  SvarSlet
 4. Min søn har den drengede udgave af de øverste modeller.
  Vi er ok tilfreds, men må også sige, at vi startede med syningen til drikkedunken gik i stykker efter 1 uges brug. Og nu er rummet til madkassen ved at være slidt, efter ikke engang 1 år i skole. Men ja, rummelig, sidder godt på ryggen og dejligt med tilhørende madkasse og drikkedunk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bum bum. Det synes jeg lyder lidt kedeligt. Jeg synes 650 kr. er en slags penge, og hvis den ikke engang kan holde de par år, er det måske lidt skidt. Har I fået byttet tasken?

   Slet
 5. Jeg vil anbefale at gå i en af de store butikker, og prøve dem på, de ved en del om, hvad der sidder godt på det enkelte barn. Men vær forberedt på, at du kan ende op med, at hun forelsker sig i en febeklædt glimmer taske til 650,- ;-) Jeg taler af erfaring;-)Men i det mindste sidder den godt...

  SvarSlet
 6. Min datter går i 0. klasse og hun har en Bergans XO 20. For mig var det ergonomiske førsteproritet. Heldigvis var det kærlighed ved første blik, da hun så den der hedder Stars & Diamonds. Hun har den i hvid:-)
  Den er praktisk, pæn og hun er glad for den.

  SvarSlet
 7. Vi har 3 piger i alderen 7-10 år. De har alle den mindste af Beckmanns rygsække, som anbefales til 0-2 klasse. Her bliver den stadig brugt i 4. Klasse og rummer fint det de har brug for. Vi har købt dem i Norge, men Neye forhandler dem. http://www.neye.dk/beckmann-skoletaske-125026

  SvarSlet

Instagram

Sirlig. Theme by STS.