Gør Converseskoene nemme at tage på for børneneAbsolut et fejt trick, at smide SÅ nem en "DIY" herind - men den har bare reddet vores hverdag, flere gange! Vi er lidt glade for Conversesko herhjemme, men de er virkelig ikke til at have med at gøre, for en (lettere utålmodig) 6-årig, som ikke har lært at binde snørebånd helt endnu - derfor denne viderebringlse af godt tip, som er set mange steder før, men som måske kan få andre til at tænke "aha".

DET SKAL DU BRUGE- Conversesko

- Smalt elastikbånd

Sæt elastikken i, i stedet for snørebånd! Husk at tage én sko ad gangen, så du kan se på hvilken måde snørebåndene sidder i - med mindre du vil have dem sat på en anden måde. Afslut med at binde de to ender sammen, sørg for at barnet selv kan tage dem på, elastikken kan give sig, men den må stadig ikke være for stram.

My klarer nu helt selv at tage dem på, og moderen her skal ikke springe til den lette løsning og udbryde "Så tag gummistøvlerne!". Én pakke elastik, har faktisk reddet os de sidste 3 år - og til hele 5 par sko.

Længe leve elastik!

10 kommentarer

 1. Det var smart! Endda overordentlig smart. Måske man også skulle gøre det til ens egne sko...? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, altså det udstråler jo ikke "Hey, det er elastik der er sat i!" - det hvide ligner jo ganske enkelt bare hvide snørebånd. Så go go go! Så slipper man også for at bruge AL den tid på at binde snørebånd! ;) Hæhæ

   Slet
 2. Genialt! Har aldri sett dette tipset før!

  SvarSlet
 3. Tak for det fantastiske tip!! :)

  SvarSlet
 4. Det er da virkelig smart. Den bedste diy jeg har set i denne uge :)

  SvarSlet
 5. Fantastisk! Min 2-årige er vild med sine conversesko, men det er mildest talt umuligt for hende at få dem på. Når hun lige om lidt skal have et ar nye bliver dem med elastikløsningen.

  SvarSlet
 6. Smart... har en knægt på 8 der ikke en gang gider prøve på at lære at binde snørrebånd... kunne være man skulle afprøve elastik...

  SvarSlet
 7. Det skal jeg SÅ meget ha' puttet i Pierre's Converse! Hader, som i virkelig hader, at vente på han får bundet de s**** snørebånd. Brokker mig over det HVER gang, så nu smider jeg de gamle snørebånd ud og putter elastik i. ;)

  KH Skrappedullen ;)

  SvarSlet

Instagram

Sirlig. Theme by STS.