Klædeskab til dukke / DIY
Så sneg vi os lige ind i 2018 og med det følger for de flestes vedkommende nye planer og idéer for hvad de kommende 12 måneder skal gå med.

Herhjemme er der hverken kur, eller nytårsfortsætter at skrive om, men i stedet vil jeg vise at der i hvert fald er et par små damer herhjemme, der har noget nyt at glæde sig over: det er dukkerne Lærke og Olivia (Pixie har selv døbt dem) – de har fået deres eget klædeskab. Efterhånden har de også en del gear at gøre godt med, så det er også godt for mit organiserings-gen, at de har et fast sted til deres tøj.

Jeg har som noget helt nyt forsøgt mig med at lave en Youtube-video til mine gør-det-selv-sager. Det skal der nok komme mere af de der video, det var sjovt at lave, omend lidt svært, når jeg ikke har prøvet at redigere/optage/klippe videoer før, men en gang skal jo være den første.DUKKEKLÆDESKAB

Det skal du bruge:

- Skab/bogkasse (evt. noget du allerede har i forvejen)
- Pind/rundstok ca. 1 cm i diameter og lige så lang som skabet er bredt.
- Maling og en god pensel

En hammer, tommestok og en blyant er også godt at have ved hånden.

Skabet her er fra Trævarerfabrikkernes Udsalg:https://www.traevarer.dk/bogkasse-30x45x19-cm-med-1-skuffe-og-1-rum

Pinden er 1 cm i diameter og boret er 9 mm. Vurdér selv hvilket der passer bedst alt efter hvilken pind du vælger. Du kan finde dem i de fleste byggemarkeder.


Malingen er en halvblank træ/metalmaling fra Sadolin og har farvekoden B6.20.50

I skuffen er tilføjet hyldepapir med klistrende bagside. Dette findes også i byggemarkedet.

_________________________
Det er fix-fax-færdigt det skab, hvis du altså bare liiiiige har en bogkasse ved hånden, en pind og noget maling.. 

Skriv meget gerne en kommentar hvis der er noget du er i tvivl om, så vil jeg så vidt muligt forsøge at hjælpe, dukkerne har jo brug for et skab, det ved vi alle.


Tutteluuu!

Send en kommentar

Instagram

Sirlig. Theme by STS.