Hermione kostumeDer var ikke sååå mange gæt på, hvad Mynthe skulle være til fastelavn i det her indlæg jeg skrev forleden – men... Hermione kom dog alligevel til verden i Hvidovre! Og kostumet er blevet testet til den første fastelavnsfest i søndags, med succes. Det var rart at have på, alle vidste hvem My skulle forestille og der tikkede både varm kakao med flødeskum, fastelavnsboller og en slikpose ind i maven.

Så her er et af de kostumer, som man godt kan dele ud af tips til at lave, til de kommende Hermione-mødre - for jeg ved at de kommer. Mynthe er i en alder af 11 år blevet helt gakkelak med Harry Potter og hele det univers og jeg forstår hende virkelig godt, for det er utroligt fascinerende.
Det barn, det barn.. Hun er præcis som jeg når det kommer til fotos: hun ser enten hamrende alvorlig ud eller også så umotiveret fjollet, at man ikke helt ved om det er med vilje eller om vi ikke kan gøre for det. Jeg kan så godt li' hende – godt at My er min, sådan altid og kun Hermione i perioder. Alt det trylleri må være svært at håndtere som pre-teen :-)

2 kommentarer

 1. Sikke et flot fastalavnskostume. Jeg er helt vild med, at det faktisk har været rat simpelt at lave noget så fint og gennemført.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Søs :-)

   Og ja, lige netop! Nemt og så gennemført. Selvom jeg godt kan tænke ud af boksen og sy lidt nemme sager, så er det altså ikke min styrke. Men det her, det fungerer egentlig ret godt, hvis jeg selv skal sige det :-)

   Denise

   Slet

Instagram

Sirlig. Theme by STS.