Lopperuten

Jeg fandt en brødkurv i flet, en bakke som højest sandsynligt er en del af en "damper", en æske, 2 fiskekugler i glas og en bordholder til en arkitektlampe, som ikke fik lov til at være med på billedet her. Det blev i alt 251,- kroner.


I påsken var der et overflod af billig chokolade, dyr chokolade, æggebasser og henslængte ben på sofaen på adressen i Hvidovre. Hvor var det rart!

Jeg fik dog også sneget en tur ud i loppeland med i påskens program, med min søster Olivia og svigerinde Matilde. De er de perfekte at gå på loppejagt med, fordi vi går efter vidt forskellige ting. Der er altså ikke rift om de samme skatte og det gør turen endnu bedre! Ingen dameskænderier. Begrænsningen var der heldigvis også: alt skulle kunne være i bilen. Selvom Matilde så absolut mente, at jeg da kunne tage traileren med. Tænk nu hvis vi fandt noget virkelig godt, og virkelig stort....

Vi tog en tur ud på Lopperuten som Kræmmer-Erik (fristes til at skrive kendt fra TV) har lagt. En fin fin tur gennem Frederikssund, Jægerspris, Kulhuse og over vandet til Frederiksværk. Hos kraemmererik.dk kan du se hele ruten gennem fjordlandet. Det er en god blanding af privat loppestand hos Kirppu, til små sjove skæve stalde med alt du kan forestille dig, til fornuftige priser. Hos kræmmer-Erik selv i butikken Fantastiske Fund er alt nøje udvalgt og her er du sikker på at gå fra med ting der er i tip top stand.

Jeg fandt et par få, gode ting. Havde jeg iklædt mig tøj til turen, så havde jeg nok slæbt mere med hjem. Men jeg kunne til sidst hverken mærke mine fingre eller tæer og det begrænser utroligt nok min shoppelyst. Så et tip er, tager du turen en lidt kold dag, så skal du tage lidt ekstra tøj på. Det er dejlig varmt i bilen, men at stå midt i den friske luft på landet, så er der ingen kære mor.

Vi var afsted en søndag, og enkelte af stederne på ruten har kun åbent lørdag. Så hvis du vil have det optimale ud af turen, så nap en lørdag og tag afsted så du rammer første sted klokken 10.

Turen varede for os 5 timer, og vi besøgte ikke alle steder. Jeg tror vi napper turen igen når sommeren er på sit højeste. Det glæder jeg mig til!

Send en kommentar

Instagram

Sirlig. Theme by STS.