Kan man tømme en Søstrene Grene på et par minutter? Jeg har testet det!

Indlægget er sponsoreret, men er ikke mindre oprigtigt af den grund. Læs mere om hvad det betyder, lige her

Skål, salatbestik og grafisk holder i fine farver

Kan du huske da du var lille og opdagede, at du kunne deltage i en konkurrence om at tømme en butik? Følelsen af "Orv, så ville jeg nok tage lige dét der og dét der!". Tankerne om det, følelsen af bare at kunne nappe lige det du altid har tænkt på. Den følelse stod jeg med igår, hvor jeg var inviteret til lige netop et sådan event: Tøm en Søstrene Grene! Voksendrøm! Det var simpelthen en formidabel oplevelse! Spændt, nervøs, vild og sjov på én gang!

Anledning til den sjove oplevelse var, at den allerstørste Søstrene Grene skulle have en gedigen åbning. 600 kvadratmeter brunmalet himmerige, fyldt med alt det velkendte og oveni hatten alt det andet, der gør butikken til et mekka for enhver.

Det var simpelthen så sjovt, pulsen røg på max, efter 30 sekunder. I alt fik jeg 3 minutter og 38 sekunder - 1 minut mere end mine medløbere, simpelthen min tilstand taget i betragtning (graviditet er så absolut ikke en sygdom, men klart en fordel når du skal tømme en Søstrene Grene - yay!). Jeg er i uge 36, så maven fylder liiiidt efterhånden...
Det var så skægt og jeg har allerede vist en del i min story på InstagramFølte mig lidt som en tosse. Alting var anderledes end den mini-plan jeg havde lagt i hovedet. Jeg havde i særdeles frygtet at stå bagefter med 3 grønne stearinlys, en pakke nudler og en åben pakke balloner. Det var heldigvis ikke det udbyttet lød på, jeg fik en masse rigtig fine interiørting og også chokolade til pigerne. Bagefter kom den der "Eeeeej, jeg skulle da også lige have husket dén der ting!".

Det var dog – vigtigst af alt – virkelig sjovt og butikken var stor, rummelig og flot! Den officielle åbning af butikken i Lyngby Storcenter er i dag fredag den 5. oktober 2018 og jeg har allerede lyst til at tage turen derud igen og købe de ting med, som jeg synes jeg glippede igår på min free shopping spree. Der er utroligt mange fine ting i butikken, så jeg fik en god sjat med hjem, som jeg glæder mig til at finde plads til.


Små grøngrå skåle og en lille thekande

Trækasse, opbevaring i plast med træ, stofsaks og så den ene ting hvor jeg bagefter tænkte "hvorfor tog jeg dog det?": gaveæsker! De er heldigvis flotte, men husker ikke helt, at jeg tog dem i kurven! Haha

Der er mange bløde tæpper at finde i Søstrene Grene nu. Helt og aldeles klar til vinter, varm kakao og putteri. Kurven og den pæne blå vase, er også hapset med hjem på min spurt igår.

Vaser, en snert af det ovale spejl, skeer og stofservietter. Klar-parat til årets julebord

Mange fine sager, gid jeg havde haft flere arme igår! Haha :-) Der kom også et flot ovalt spejl med hjem, knager, hyldeknægte, skeer en masse, vaser og selvfølgelig også en oplevelse rigere i erindringen. 

Det hele kommer meget belejligt, midt i vores flytte-værelser-rundt-kaos, så jeg er sikker på, at tingene nok skal få et sted at bo i de nye rum og jeg glæder mig sådan til at vise dem frem! Nu håber jeg bare at baby bliver i maven, indtil termin, så vi også når at få styr på boligprojektet og tid til at bore op, ordne og nusse rundt med alle de her nye fine interiørsager.

Send en kommentar

Instagram

Sirlig. Theme by STS.