Behagelige brune toner / stue


Indlægget indeholder modtagede gaver - læs mere om hvad det betyder, lige her


Forleden skrev jeg om at jeg trængte til fornyelse i stuen. Det er endt med en - overraskende nok - tone af brun overhaling, som egentlig er ret passende når nu efteråret nærmer sig.

Vi bor i et hus fra slut 60'erne og jeg synes pludselig at stuen kommer fuldstændig til sin ret! Den er jo tilbage til sin spæde start, vil jeg tro... Vi trænger til mere brunt i vores liv!

Hadley daybeden fra Sofakompagniet er virkelig, virkelig fin. Den ligner en helt klassisk gammel dansk design sag, men er egentlig for ganske nyligt designet af Cathrine Rudolph. Hun kan noget, kan hun!

Den er super fin i detaljerne, med sin ramme og snoninger rundt, den lille afsætningsplads i den ene ende og muligheden for at lave daybeden længere og til gæsteseng når der er brug for det, er genial.

Væggen bag har også fået en ny farve. Tidligere var stuens ene væg helt mørk, i samme matte udtryk som den har nu, men med en billedvæg omkring tv'et. Det måtte simpelthen forandres og lade murstensvæggen komme mere til syne. Tv'et har nu fået en anden væg at bo ved, daybed'en er sat opad  murstensvæggen og vores læderbørge af en sofa er på modsatte side, af det nyankomne møbel.

Vi har egetræ på gulvet, daybed'en er i valnød, vi har et skab i lyst fyrretræ og derfor er her et stort samsurie af træsorter. Men det er egentlig rart, med forskellige varme brune toner, mod alle de grå flader og farverige tekstiler.Berta er stadig helt vild med det farverige berbertæppe, så det er ret heldigt at det kan vaskes i vaskemaskinen, for sådan en gul hest som hun er, har det med at rulle sig i alverdens ting, når vi er ude at gå tur.

Det er faktisk kun bagvæggen og daybed'en der er tilføjet på ny til stuen, men jeg synes den har et helt andet udtryk og stemning, end tidligere. Det skarpe sorte er også fantastisk og kan noget, men det her, det fungerer så fint for mig for nu og med den kommende koldere tid der byder sig på. Orv hvor jeg glæder mig til varm kakao, nybagte lune boller med smør og dejlige samtaler, lige hér, i den "nye" stue.

Send en kommentar

Instagram

Sirlig. Theme by STS.